- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Family Link
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozsozso #9004 üzenetére
Basszuskulcs...
Emlékeztem egy nagyon egyszerű megoldásra, de ez valamiért nem akart működni, #,
Szóval egy kereszt és egy sima vessző és ez nem műxik, de megvilágosodtam, ez viszont pöpecül műxik, egyszerű cellaformázás és számolhatsz is vele utána# "e Ft"
Hát ez tényleg szívás volt, egy vesszőt lecseréltem szóközre...
m.zmrzlina
Nálam úgy ahogy leírtad (kötőjellel) nem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest