Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én is így vagyok vele, hogy a design miatt bevinném az exfilt /ha már szart se ér/, de ennyit nem adok érte. A faceshield meg egy ámítás, nézzétek meg alig van lőszer ami ellen véd, így az is 300$-os pénzkidobás számomra.. Amit írtam én mindig beöltözöm minimum tv110 rig de inkább ac5, és értelmes fegyver.
Sanyaaa26: player scavre több megoldás is lenne szerintem:
1. bizonyos számú scav mehet 1 mapra, ha ezt a számot elérte, akkor hiába lőtték ki őket mittomén 30 percnél, nem spawnolhat már be senki
2. a statok alapján lenne cd a scaveken. Aki bénabéla annak mittomén 15 percenként lenne scav, akinek jók a statjai azoknak 1 óra vagy mégtöbb.Én alig scavezek, de az elmúlt napokban meló miatt csak arra volt időm. Röhej, hogy mennyi értéket ki lehet hozni, főleg ha raiderezik az ember..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest