Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Apropó. Most így visszaolvasva, lehet, hogy még a kép alapján sem túl egyértelmű, hogy mi is a lényege illusztrációmnak. Tehát a kulcsszó: az IDŐ...
    22:18-kor írta az utolsó üzenetét, én pedig egyből visszaválaszoltam neki. Elmondtam, hogy rosszul csinálta a dolgot és legalább egy sms-t küldhetett volna, hogy ne aggódjam magam halálra. Válasz nem jött. Ezután még 30 perc (!!!) telt el, mikor is 22:50-kor végleg feladtam... Hétköznap éjszaka van, én ilyenkor nem tehetem meg, hogy több órát várok a válaszaira... akármennyire szeretném is. NEM LEHET! Illetve...tegnap már akarni sem akartam. Úgy éreztem, nem érdemli meg, pedig máskor a legkisebb zokszó nélkül megtenném neki. De most... Kezd egy picit sok lenni ez a folytonos megbízhatatlanság. Hol van, hol nincs, mint a mesében...:U És az nem számít, hogy én közben mennyit aggódok miatta, mert egyszer csak fogja magát és eltűnik, nekem pedig fogalmam sincs, hogy mi lehet vele? :( Más lenne a helyzet, ha egy lenne a baráti körünk vagy ugyanabban a városban laknánk, akkor legalább leinformálódhatnék mástól, de így mi a csudát csináljak?? MIIT???! :F
    Semmit. Csak bosszankodni tudok. A jövőben viszont nagyon sokat kell változtatnunk ilyen téren, ha komolyan szeretnénk csinálni ezt az egészet.

Tehát ott tartottam, hogy 22:50-kor leléptem...illetve leakartam, de félrenyomtam a gombot. A skype bekapcsolva maradt és csak látszólag jelentkeztem ki. Már nem foglalkoztam vele különösebben, készültem lefeküdni. Kimerített ez az egész nap. Már épp lépegettem ki a megnyitott programokból, lassan a laptopot is kapcsoltam volna ki, mikor egyszer csak bepittyegett a skype. Valaki írt... Nem értettem hogy, hiszen 5 perccel ezelőtt léptem ki, vagy nem? :F Hát nem. Csak rejtve voltam...és Pisti búcsúzott épp el.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem mindig megdobban a szívem, ha a Kedves becézget...:( Igyekeztem nem ellágyulni, de nem nagyon ment. Megfogadtam, hogy kemény leszek és nem reagálok rá semmit. Már csak azért sem, mert akkor lebuknék, hogy még mindig online vagyok... :DDD Szóval még mielőtt megengedtem volna magamnak, hogy hirtelen felindulásból visszaküldjek neki egy piros szívecskét, hihetetlen sebességgel rávetettem magamat a "Kijelentkezés" gombra, akárcsak vad az áldozatára és elismerősen vállon veregettem magamat, hogy ez az kislány, így kell ezt csinálni! :D A férfiakkal keményen kell bánni! :(( Hát marhára kemény voltam. Hogy oda ne rohanjak...:U

Aktív témák