-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
cskamacska #2422 üzenetére
akkor ezt hogy is tudom megvenni?külön külön is megtudom venni a játékokat?
steamen regisztrálható? -
Doki16
addikt
válasz
Ez ugyanúgy beregelhető Steamen , mint az előző?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ez kéne
pont benne van a 2 best braid és machinarium, osmos se rossz.
Kérdésem hogy meddig tart mert ott van visszaszámláló de ha jól veszem ki 6 óra van még, pedig csak most kezdődött
Meg hogy működik ez a giftes dolog mivan ha saját mail címemet adom meg de tesóm veszi meg nekem, mert nincs kártyám, vagy beírja sajátját és valahogy továbbküldi nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest