- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Milyen routert?
- Programozás topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
nepszter1 #20481 üzenetére
basszus, pár hsz-el lejjebb írtam be, keresd meg..
30 dollár, és megbízható bolt, de kb. 1 nap múlva küldik a kulcsot, steam, multi lang.
ja és csak limitált ideig ennyi, amíg tart a készletük.
szerk: itt van a link is
[link]
én tegnap éjjel háromkor rendeltem meg, aztán még ki kellett tölteni vmi biztonsági ellenőrző formot (email, cím adatok megint), ezt de 11kor küldték, amikor, aztán 13 magasságában jött a kulcs, minden ok vele, már le is szedtem. szóval valójában kb fél nap
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest