Új hozzászólás Aktív témák

• i2k

őstag

válasz #152572 üzenetére

Csak hogy erre is: //és miért Neked ment ez, miközben végig Crus-nak szántam a válaszomat (az ő érveire reagáltam), ne kérdezd :) :)

Értem én a te IT-s szemszögedet (aka és viccesen: jó lenne már, ha a világ felvenné a tempót, és legalább i9-esekkel dolgozna mindenki), mert a világ már lelépte ezeket az őskori, de még egyeseknek (meglepően NAGY rétegnek) használható, vagy egyenesen --- kényszerből! --- megkerülhetetlen gépeket, és a világ az 5. generációs PCI-e x5 NVMe SSD-ket is, meg a 9800X3D-t is lassúnak tartja lassan már a géminghez, TikTokhoz (is).

Csak ahogy írtam, vannak munkahelyek (sajátom is), családok is, ahol nem tudnak és/vagy nem is akarnak feljebb lépni - legfőképp anyagi okok miatt: erről Te is írtál lejjebb.
    A lustaságot elsősorban nagy céges környezetben tudom elképzelni.
    Bár gyorsan tegyük hozzá: ott sem a Cinike irodai gépét kellene már akkor i9-esre cserélni, hanem a könyvelőkét, a portásét, etc. és akkor az már 100 millió is lehet egy nagyvállalatnál...
    ...és akkor csodálkozunk, hogy járműpark fejlesztés a zsaruknál 10 milliárdos...

Új hozzászólás Aktív témák