- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Milyen routert?
- Programozás topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Csak hogy erre is: //és miért Neked ment ez, miközben végig Crus-nak szántam a válaszomat (az ő érveire reagáltam), ne kérdezd
Értem én a te IT-s szemszögedet (aka és viccesen: jó lenne már, ha a világ felvenné a tempót, és legalább i9-esekkel dolgozna mindenki), mert a világ már lelépte ezeket az őskori, de még egyeseknek (meglepően NAGY rétegnek) használható, vagy egyenesen --- kényszerből! --- megkerülhetetlen gépeket, és a világ az 5. generációs PCI-e x5 NVMe SSD-ket is, meg a 9800X3D-t is lassúnak tartja lassan már a géminghez, TikTokhoz (is).
Csak ahogy írtam, vannak munkahelyek (sajátom is), családok is, ahol nem tudnak és/vagy nem is akarnak feljebb lépni - legfőképp anyagi okok miatt: erről Te is írtál lejjebb.
A lustaságot elsősorban nagy céges környezetben tudom elképzelni.
Bár gyorsan tegyük hozzá: ott sem a Cinike irodai gépét kellene már akkor i9-esre cserélni, hanem a könyvelőkét, a portásét, etc. és akkor az már 100 millió is lehet egy nagyvállalatnál...
...és akkor csodálkozunk, hogy járműpark fejlesztés a zsaruknál 10 milliárdos...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest