-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én is csak azt veszem Steam-en, amit ott éri meg. De ettől még nem verem magam a földön, mert miből mennyi az akció meg az alapár. De a többinek is fölösleges, mert még csak nem is viszonteladónál vásárolnak sokan, hanem szürkénél.
Van 400+ játékom Steam-en, meg további 50-60 Originen, UPlay-en, Epic-en, ráérek vásárolni a nekem megfelelő áron, mert ezek fele sem volt soha elindítva. Az meg hogy nem megy már a kártyás bohóckodás a vásárok alatt, hidegen hagy, a ráfordított energiát sem érte meg.
A tavaszom ráment a GTA V-re, kb. február óta nyúztam, most meg a Desperados 3 (demó küldetés meggyőzött, hogy jó kis spagetti western lesz, és tényleg), azzal is elleszek szerintem, szóval nem dőlök kardomba, ha nem akarok venni semmit. Meg amúgy is tele vagyok programokkal. Pedig amúgy lennének is a kívánságlistámon jó árak, jó akciók, de úgyse lesz időm még azokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Subaru topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest