- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Halihó
Melyik verzióval járnék jobban?
Venni a G3220 alá egy m-itx lapot vagy venni egy integrált cpus lapot? A cpu plusz mem az adott. De ha jobb egy integrált akkor szívesen invesztálok abba.
Szülőknek számom.
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Patice #47374 üzenetére
Köszi ez egész jól néz ki, elég minimal.
Még egyenlőre gondolkodom, hogy eladjam e a Giga H81N lapot és váltsak ryzenre, vagy hagyjam a francba és menjen bele egy I5 meg RAM, 1060 azt jónapotkívánok.
Használtan milyen itx lapot érdemes vadászni?
Illetve milyen LP hűtőt, vagy passzív bordát? Rendszer SSD-n lesz.
Tapipados BT billentyűzet is érdekelne természetesen
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Halihó!
Szülőknek szeretnék összedobni egy hangtalan filmezős netezős gépet.
Jelenlegi konfigból egy G3220 lenne az alap, mobo h81n de lehet eladom. Dvga nem lesz benne. Maga a proc igp je FHD videókat el fogja vinni? Másra a netezesen kívül nem lenne hasznalva. Esetleg olcsó, kicsi m itx házat tudnátok ajánlani?
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz canniball #26378 üzenetére
Még nem gondolkodtam raja.Egyenlőre ez egy ilyen mindenes gép szerepét tölti be. Filmezés zenehallgatás, net, Office stb... Talán később egy dvga val kis játék is. Illetve h hang nélkül működjön, minél kisebb és modernebb legyen.
Kb mint egy asztali gép, csak a fotel kényelméből.
Rá került most egy win server 2012 r2. Követi a jriver, kíváncsi vagyok milyen hangja lesz, mert nagyon sok jót irtak róla.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Félig meddig belépek én is a htpc világba.
A gép végülis ilyen lett:
Fractal Design Node 304
Intel Pentium G3220
Gigabyte GA-H81N
Kingston Black 4GB 1333
Enermax Pro82+ IIElsősorban zenére és filmezésre szeretném majd használni, a hangot alaplapi spdif headerről vezetném majd ki külső dac-nak.
Eddig MPC-HC-t használtam filmezésre, alap beállításokkal. Az integrált VGA miatt viszont gondolom több optimalizálást igényel majd a dolog.
Tudnátok nekem segíteni ebben?
Van ajánlott vezeték nélküli billentyűzet, erre a célra?
Köszi a segítséget előre is.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Nekem tetszik Ugyanilyen procit tervezek venni egy b85m es laphoz, igaz dvga nélkül. Jól kigondoltad, de ebbe a rendszerbe ha procit szeretnel fejleszteni, akkor mire váltanál? Egy i5 pl. Önmagában erősebb mint ez a páros, és ha jól olvasom, akkor a szürke skálás dolgon kívül mindent tud.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
"Fontos azonban, hogy a Core i3 IGP-jében az Intel letiltotta az InTRU 3D, a Wireless Display, illetve a Clear Video HD szolgáltatást. Ez azonban még nem minden, ugyanis Core i3 vásárlása esetén búcsút kell mondani az AVX 2.0-nak és a TSX-NI-nek is, illetve inaktív a VT-d technológia is."
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Köszönöm, megnéztem. Számomra hihetlen hihetetlen mennyit fejlődtek a CPU-k mióta megvettem a c2d e8200-ast. Itt nagyon szépen kivesézik a témát: http://www.avsforum.com/t/1504727/haswell-pentium-hd-graphics-vs-i3
Tehát az i3 haswell csak a 3D miatt lehet alternatíva. Minden másban ugyanazt tudja a Pentium.
Más téma,
alaplapi digit kimenetről milyen véleménnyel vagytok? Az mATX lapokon rendre nincs coax kijárat, de van rajtuk spdif header, Gondolom erről lehetne megcsinálni. Érdemes? - vagy zenére inkább USB.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz #75912448 #24997 üzenetére
Szia. Ha nem üt el nagyon a témától, megkérdezném milyen véleménnyel vagy az új generációs pentiumokkal kapcsolatban, gondolok itt a 3*** szériára. Lecserélem a játékos gépet egy olcsóbb netezős megoldásra, amiről a zene és a film is menne. Egy g3220 köré tervezem az egészet, kérdésem az lenne, hogy jó ajtón kopogtatok e, ha erre váltok. 1080p, bd iso kat elbírja például? Köszi .
# ANTAL Tuning #