Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
18650 Samsung 35E-t szeretnék hazai forrásból vásárolni. Tudtok esetleg ajánlani valakit? Jöhet privátban is.
( valaki írta, hogy a Facebook-on is árulnak, de szerencsére fél éve nem vagyok már fent)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz benfolds #67495 üzenetére
Valóban...
Véleményem szerint ez a lámpa használhatatlan 8 driver ic-vel, kb nem lehet kézben tartani annyira fel tud melegedni, akkor így meg mi értelme van...
Választottam olyan csoportot ahol 50% a max fényerő, de azért itt is tud melegedni.
(legszívesebben a kukába vágnám)
Esetleg lehet nem ártana beleírni az összefoglalóba, hogy a 8 driver-es s2+ használhatatlan, hogy más ne szaladjon rá.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz gyapo11 #67489 üzenetére
Próbáld minél gyorsabban nyomogatni, semmit ne várj az egyes fokozatok között.
Köszönöm, a titok ebben volt Így már tökéletes minden ! Köszönöm mindenkinek a segítséget!Az mennyire normális, hogy 100%-on kb 1 perc alatt szinte forró lámpa feje? ( fateromnak lesz majd a lámpa nem akarom, hogy valami gondja legyen belőle...)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Valami nem kerek nekem ebben a leírásban!
Ha dobozból kivéve bekapcsoljuk a lámpát, akkor az 1.es csoport fut rajta.
Ha a bekapcsolás után 10x félig megnyomom a gombot, akkor a 10%-os fényerő mód jön be, tehát a kanyarban nincs a stroboszkóp mód! Hogy lépek be a beállítások menübe??
-
veterán
Egy pici segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy Convoy S2+ sst20-at. Szeretnék csoportot váltani, de nagyon nem sikerül.Valaki le tudná írni szájba rágósan, hogy hogyan is kell?
Köszönöm
-
veterán
Picit elvesztem az akkumulátorokban...
Melyiket érdemes rendelni?
(mint írtátok nem érdemes már kintről venni akksit, így a jófogáson találtam egy miskolci srácnál)Samsung INR18650 30Q 30-Q 3000mAh
Samsung INR18650 35E 35-E 18650 3400mAhVagy ha másnak van jobb ötlete akkor szívesen veszem
-
veterán
Eu raktaras lámpát keresek.
Pl Convoy S2 vagy Zanflarle F1-et.
Vagy ha valaki tud hasonlót típust ajánlani árban és tudásban akkor megköszönöm! :)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Rég jártam erre. Több éve nagy megelégedéssel használok egy Zanflare F1-et. Szeretnék egy picit szintet lépni. Milyen típust ajánlotok következő lépcsőnek? ( Próbáltam egy picit visszaolvasni...Emisar D4v2? )
Köszönöm előre is a segítségét.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Honnan lehet most a legolcsóbban Zanflare F1-et rendelni?
-
veterán
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Megelégedéssel használok pár éve az általatok ajanlott Zanflare F1 lámpát. Van esetleg most valami bestbye lámpa hasonló kompakt méretben ami még nagyobbat tud világítani? Az F1 talán valami 1200 lument tud...Köszi előre is.
-
veterán
Szeretnék egy pár dolgot rendelni, tudnátok segíteni a választásban?
1. 1db-os 18650-es töltőt
2.
18650-es akksit( közepes ár, közepes minőség)-mondjuk lehet visszaolvasok, nem akarok terhelni inkább senkit vele3. olyan LCD-s áramerősség mérőt amit a töltőkábel és a töltő közé kell csatlakoztatni
Köszi
-
veterán
válasz ZozzV6 #36455 üzenetére
Úgy látom szépen sorban jönnek meg az akciós F1 és S2+ lámpák Nekem is megjött szerencsére ez a kombó. Hát azt kell mondjam, hogy minden álmom az S2+ volt amit még a fateromnak vettem tavasszal, de ez az F1 köröket ver rá....
Amúgy az S2-n hogy lehet firmware-t cserélni?
-
veterán
válasz Silent77 #35457 üzenetére
Köszönöm, meg is rendeltem az F1 mellé az S2+ -t. Ha lehet akkor több akciós lámpát már ne linkeljetek a héten
ezt akksit érdemes megvenni?
NCR18650B 3.7V 3400mAh 18650 Li-ion Battery
vagy esetleg ár/érték arányban tudtok jobbat ajánlani?
-
veterán
válasz MittuDomain_ #35337 üzenetére
Már nem működi a Convoy S2+ kód???
-
veterán
válasz Gargouille #35316 üzenetére
Berendeltem én is...ennyiért tényleg jó...
-
veterán
Melyik lámpát ajánljátok a Convoy S2+ -t vagy ennek az újabb típusát? Melyiknek nagyobb a fényereje?
vagy esetleg ebben az árban, méretben mit ajánlotok? (zanflare f1?)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Édesapámnak rendeltem jó pár hónapja egy Convoy S2+ lámpát és mikrokapcsolója megadta magát, pedig túl sokat nem is volt használva! Lehet esetleg külön venni hozzá vagy esetleg hogy lehet javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk