Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz demars #64408 üzenetére
Behúztam egy SP40 et és egy másikat innen a hardveraproról.
Már nálam is vannak. Megyek padlás világítást kötözni, lámpákat felszerelni. Szóval élesben tesztelem őket!
Köszi a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz FBLLMAG #64409 üzenetére
Tiara A1 Pro??? Amit ajánlottál. Az is tetszik. Honnan érdemes beszerezni?
Illetve, 14500 akku... Van egy Zanflare C4 töltőm (innen a fórumról vettem anno) az tudja tölteni a 14500 akkut?
Bocsi, rákerestem. Akkor még akku kell hozzá...[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Tényleg le vagyok maradva...
Itt 200 nap üzemidőt említenek! Itthon majdnem 30k ez a lámpa.
Esetleg jobb áron fellelhető valahol?
Mivel kézre álló, strapa bíró, hosszú távon tervezek vele.
Nagyon tetszik!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
-
demars
addikt
Sziasztok!
Már rég jártam erre, elég kevés időm van olvasni ezért elnézést kérek, ha olyat kérdezek ami nemrég volt téma!
Fejlámpára fáj a fogam!
Megbízható normális típus érdekelne (ne legyen túl nehéz, ne merüljön túl hamar, bírja a strapát, port, )
Munkához használnám ( kapcsoló szekrényben szerelés, lámpa, csillár felszerelés, szerelvényezés,stb), tehát nem szükséges, hogy több 100 méterre világítson.
Inkább bírja tovább az akku (elem).
Nem tudom melyik a jobb, az elemes fajta, vagy az akkus.
Kérnék néhány típust, amit szerintetek érdemes megvenni!
Nem zárkózom el a használt lámpától sem, az is jöhet! (Anno itt a fórumon vettem több kézi lámpát is, mindet használjuk, tökéletesen működnek! )Köszönöm szépen a segítséget!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Sziasztok.
Jól jönne munkahelyen egy toll lámpa. Tudtok ajánlani valamit? Ezt találtam gyorsban, de sokallom az árát.
Talán egy kisebb, vékony tervezésű lámpa is jó lenne.
Köszönöm.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
demars
addikt
Ma hozta a posta az F1 -et. Kipróbáltam, működik, minden füttyfürütty mód megy. Amin sírva nevettem az a tok. Használhatatlan gagyi valami, inkább ne adtak volna mellé semmit se!
Töltést még nem teszteltem, kellene egy telefon töltőt szereznem.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Nagy átlagban igaz, hogy nem mágnesezhetőek. Bár anyagösszetételben vannak különbségek. Nálunk a cégnél egy gép sem mágnesezhető (élelmiszeripari gépek), mind rozsdamentes, saválló anyagból van.
Van viszont olyan anyag aminek csak a bevonata rozsdamentes, azt fogja a mágnes.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Kaptam 3 db 18650 akkut, laptopban voltak. Hogy tudom megnézni, hogy jók e egyáltalán? Este feltöltöttem egy C4 töltővel, még az is új nekem
Kapacitás tesztet nem csináltam még.
Mekkora árammal tölthetem ezeket? Alapból 500 mAh van beállítva.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Üdv.
Akkuk helyes töltéséről van valahol leírás?
(Szabad e félig lemerült akkut tölteni, töltést megszakítani? Ilyesmire gondoltam.)
KöszönömAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Lehet külön is felaplikálni?
Utána olvastam most gyorsan, mi is ez a védelem. Egyes akkuknál látszik, de soknál nem.
Elvileg ha feltüntetik csak bízhatunk benne, hogy védett.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Ez picit drágább, nem tudom mennyit számít a kis kapacitás különbség. Ha sürgős én innen rendelnék.
-
demars
addikt
Hétvégén rendeltem meg én is az F1 -et, 4 hét simán lehet mire ideér. Korábbi külföldi rendelések alapján nem lehet következtetni, volt aki 2,5 hét alatt, volt ami 3 hét alatt és volt ami 6 hét alatt ért ide.
Szóval türelem!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
De jó, hogy kérdezted. Én is pont arra gondoltam, hogy beszerzek még egy telefon töltőt és azzal töltöm majd.
Rákerestem ez olcsó, kérdés, hogy bírja e majd?! (A posta ktg több, mint a duplája a terméknek )
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz WestBam #35829 üzenetére
Szerintem a blogod szakmailag kifogástalan. Az ok, hogy az önreklám tilos, de egy szakmai topikban egy szakmai blogot ajánlani.. az nem önreklám! ( ez az én véleményem )
Topik összefoglalóban nyugodtan szerepelhetne, mint plusz info!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Tegnap este próbálgattam a kuponokat, amit szerettem volna rendelni, egyikhez sem volt jó.
Folyamatosan olvasom az elemlámpa blogot, ajánlott vétel a Z C4 akku töltő, tetszik is, csak annyit kérdeznék, hogy ha jól olvastam akkor azzal is lehet hagyományos AA, AAA akkukat tölteni ugye?
Egyébként ahogy olvasgattam itt a fórumon és a teszteket átrágva F1 a befutó (kezdetnek).Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Victorio #35792 üzenetére
Itt nézz körül!
Rendeltem már innen többször is, ha kell valami spéci cucc írj nekik, vagy hívd fel őket.
Most jött pakkom, digit műszer, fesz teszter, ilyesmik.
Anno tőlük vettem műveleti erősítőket, fejhallgató erősítőhöz.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz benfolds #35760 üzenetére
Igen, azt értem. Blogot elolvastam, nagyon jó tesztek, leírások vannak benne.
Kuponokat megtaláltam köszönöm. Még az nem tiszta mikor hova kell beírni, de majd ha meg lesz, hogy mit rendelek biztosan rájövök.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz benfolds #35757 üzenetére
Köszi, átolvastam. Nézegetem a bolt kínálatát.
Kb körvonalazódott, hogy mit is szeretnék .
Convoy C8
Convoy S2+
Skilhunt H03
Ha jól olvastam mindegyikbe 1 db 18650 akku megy. Rendelnék tehát abból 4 db -ot és egy töltőt is hozzá.
Ez így megfelelő "összeállítás"? Kupon kódokkal hogy lehet játszani? Gondolom fizetéskor kéri, még egyiket se tettem a kosárba.
Köszi a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Vertigo18 #35727 üzenetére
Hi
Beregeltem a GearBest oldalra, de nem tiszta, hogy működik ez a kuponos pontos dolog. (Emiatt is kértem segítséget, egyszerűbb lett volna nekem )
Nem látom, hogy lehet fizetni? (Kártyával, paypal , vagy más módon?)
Van topik, vagy magyar oldal ahol ezt leírják?
KösziAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Nézegettem az általatok kapott infók alapján a felhozatalt, az ajánlott oldalakat. Vissza olvasgattam itt a fórumban, elolvastam néhány tesztet. Kedvet kaptam én is egy minőségibb lámpához
Viszont nem nagyon szoktam külföldi oldalakról rendelni, ebben kérném valakinek a segítségét.
A többit privátban megbeszéljük.
Köszönöm.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz jozsi252 #35586 üzenetére
Ismét köszönöm mindenkinek!
Utolsó kérdésem: Hol tudom megenni az említett lámpát (Skilhunt H03), töltőt és akkumulátort?
Van itthoni bolt vagy onnan rendelhetem amit linkeltetek?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Victorio #35581 üzenetére
Köszi srácok!
Ezekhez a lámpákhoz alapból nincs akku?
Illetve ha rendelek lámpát más akku és töltő is jó hozzá, vagy ehhez csak a gyári jó?
A tölthető lámpák (usb -ről, vagy más kimenettel) "rosszabbak"? Olyat nem ajánlott senki sem.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Üdv a szakiknak!
Összefoglalóban nem találtam számomra megfelelő lámpát így kérdeznék. Szereléshez van ajánlott típus?
Nem kell nagy méretű és extra fényerejű, csak tartós legyen. Általános felhasználási célokra kellene, pl konnektor bekötése (ugye jó esetben ilyenkor a lakásban a kismegszakítók le vannak nyomva). Öcsémék berner lámpát használnak autószerelő műhelyben, az tetszik, jo is csak nagy.
Tudtok ajánlani helyette valami mást? Az sem baj, ha olcsóbb!
KöszönömAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés