Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz eldoble #80224 üzenetére
Ők nagyon játszanak az árakkal , de nagyjából mindég ott az ára , csak más terítéken , most 25,90 volt aksival együtt , szerintem nem rossz ár ( olcsó ) , nekem nagyon tetszik a kis szörnyeteg ( ismerősöknek is , azért kellett most kettő ) , de már ha rendeltem akkor megamnak is vettem mágneses kupakot a 21700 kupak egy az egybe jó a Convoy H4-re , Convoyéknál nincs kupak , a 18650 es kupak erre a TS11- re is jó , de erre fölösleges!
-
H-Zol
senior tag
válasz eldoble #79743 üzenetére
Miért teszed el télire ( én ilyenkor szoktam sokkal többet lámpázni , hideg van , jobb a hűtés a fákról bokrokról lehull a levél , jobb az átláthatóság stb ) .
De a 3,7 voltosakat 3,7 volton jó tartani ( félig töltve ) , de nekem szinte minden lámpákban van aksi , sőt egy pár + aku is van , és azok fel vannak mindég töltve és kutya bajuk , pedig 10 éves aksiaim is vannak , de az ajánlás a félig töltés !! -
H-Zol
senior tag
válasz eldoble #79686 üzenetére
A TS11- egy kis ékszer , anyira zsebbarát , és hatalmas dobás a kis méretéhez képest !!
Ha egy igazán jó távolba világító lámpa kell , akkor az SBT90.2 LED -el néz egy lámpát , egy kicsit drága a Wurkkos TS30 Pro , nekem még a pro nélküli verzió van , de egy kis állat volt ( sajnos eszeltem valamit és lett egy zárlat és elszált a driver , ki füstölt a szó szoros értelmében , át építem még erősebbre , csak időm legyen ) !!
[link] most 68$ , kb enyiért vettem két éve a nem prot ! -
alexandrosz
aktív tag
válasz eldoble #79539 üzenetére
Wurkkos website-ról, még februárban, akkor is kb. ennyi volt az ára, pontosan 41.99, de a forint még erősebb volt
Rendeltem egyébként az XHP70.2-es változtból is egyet (az volt kerek negyven dolcsi), a jobban tetszőt terveztem megtartani, de még nem volt szívem eladni..[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz eldoble #79541 üzenetére
Nem bonyolult , kel egy jó forrasztó , amelyik jól melegít , mert úgye a LED panel réz , rajta a lámpatesten pasztával , és az jól vezeti a hőt , első kísérleteim kudarcba fulladtak , de vettem AliExpressről egy állítható hőfokú cinezőt ( utánna nézek estére és be linkelem ) és azzal sima ügy volt ! A LED panel egyik másik gyártónál más , más hiába 20 mm de nem megy a hejére , akkor jön a reszelő, vagy a köszörű ( köszörűvel ha csinálom a ledet egy kis szigetelő szalaggal leragasztom !
Azért választottam az XHP70.3-as LED -et mert azzal nagyobb lesz a megvilágított terület a LED mérete miatt ( az SFT40-ES inkább throw lámpákba való ) ! -
H-Zol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest