Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz Kecsotam #44499 üzenetére
Ajánlott a C/10 áram, 2000 mAh-ás akkunál 200 mA, 2500-as akkunál 250 mA stb. De pl. az Ipc-1, ami elég jó töltőnek számít 200 mA-nél kevesebb árammal AA akkut nem tud tölteni, és beállítható 1000 mA-re is, és régebben voltak 2000 mAh alatti kapacitású akkuk is, mégis jól feltöltötte azokat is, szóval nem kőbe vésett szabály a C/10. 500 mA-rel már kicsit melegednek az akkuk, nem bírja mindet tárolni, följebb meg még jobban, van is a töltőben hőszenzor, ötven valahány foknál lekapcsol.
Külön témakör volt a hűtve gyorstöltés, nem tudom mi lett a disputa vége, hogy jó-e az akkunak vagy sem, utána kell járni. Alapvetően azonban kicsit hasonlít a sütéshez, ha föltekered a hőfokot, akkor a külseje megég, de belül nyers marad a süti, nem lehet siettetni. A leggyorsabb út a teljes töltéshez a részleges gyorstöltés, amikor 70-80 %-ig gyorsan töltjük, nálam ez 500 mA-t jelent, a végén meg kis árammal a teljes töltöttségig.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Masooo
aktív tag
válasz Kecsotam #44499 üzenetére
Most jobban gondolom hogy igen, alacsonyan kell tolteni. Okom erre az, hogy az akkun a gyartoi ajanlas a kapacitas 10ede igaz bolhanyi betukkel, meg a 800as elsistergett 500as toltestol. Persze a masik nem es a ket 2100as is fel lett toltve. Azonban megis van valami ebben, talan elmondhatjuk hogy az 1000alatti kapacitasuaknak jo lenne egy tolto 200as toltossel , ez az opus mert az tudja. A nagyobbaknak meg mar jo a 300 is ez ugye li500 / c4. Viszont opus hianyaban a 300 is fel fogja tolteni az 1000 alattiakat csak max nemi elettartam csokkenessel. Most ilyen velemenyem lett a tapasztalatok utan.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest