Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- XPEnology
- OpenMediaVault
- Windows 11
- Adobe Indesign
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz Kecsotam #60629 üzenetére
Nekem a 95 CRI-s van MF01S-ből elég szar hatásfokkal mert 11000 lument tud csak és még 3000 lumenből is visszalép mert nelegszik. Azt nem lehet elvenni tőle hogy nagyon nagyon jó a színvisszaadása de hatásfokra.... hagyjuk. Szerintem kicserélem az összes ledet benne Samsungra. Az is 90 CRI de MF01-ben azokkal 20000 lument értem el ugyanígy fet driverrel. Csak most mind a 18-at dedómolom mert alapból az nagyon flood volt.
Igen az egy MF02 mellette Fet driverrel dedómolt XHP70.2 leddel. Nagyon állat. Lehet ez kapja majd az egyik SBT90.2 ledet.
Kupakot is tudsz venni a hosszú csőre de akkor már ha összeadod a csövet meg akkutartót meg kupakot lassan vehetsz még egy MF01S-t magadnak... vagy én inkább vinnék a hátizsákban vagy zsebben plusz 4 akksit. Erősebb nem lesz a 8 akkuval csak a kezedben kell cipelned a plusz kapacitást végig.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest