Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz Blabcsi #12698 üzenetére
Segíteni nem tudok
Pár éve valami 8400 Ft ért vettem egy ilyen fúrós véső kalapácsot , mondván , hogy pár alkalmat birjon ki , a sokszorosát ki bírta mint amire számítottam és nem olyan régen használtam , és ugyan azt csinálja mint a tiéd , a lapos védővel meg voltam halva össze vissza mozog egyedül , és soha nem jó irányba
Ha lessz egy kis időm szét kapom ! -
-
Findzs
addikt
válasz Blabcsi #2291 üzenetére
inkább az asztalos topikban kérdezd meg: [link]
(#2289) veze:
nekem is egyre inkább "rááll" a kezem
kellett egy kis darab (15cm) háromszög alakú fa és mondom nem vesződöm a dekopír talpának az állítgatásával
fogtam a multigépet és pikk-pakk vágtam vele egy olyan fát
nem beszélve a csiszolásról, kis méretű fát is könnyen lehet vele csiszolni és kis helyekre befér a talp hegye[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Blabcsi #2154 üzenetére
ki lesz próbálva köszi még egyszer
más:
az aldiban lesz holnaptól 20v li-ion fúró/csavarozó 16990.-
125 -ös 1200w -os sarokcsiszoló 7990.-meg még pár finomság
de érdekes módon az oldalukon nincsen még fent az online szórólap"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Blabcsi #2150 üzenetére
köszi szépen, olyan vékony lenne?
pont ilyenje van csak extool -ba és piros színű [link]
tehát az a rész amire rácsavarjuk a flexibilis toldót is
az a fekete műanyag kézvédő szerűség ami a befogó patron után jön az lecsavarható, neki 18mmnem találtam képet róla
van itt egy videó, érdekes de ez is ugyanolyan mint az az extol pedig ez skil
1:42 -nél csavarja le a szóban forgó csavart [link][ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
nahrok
csendes tag
válasz Blabcsi #2036 üzenetére
Szia! Ha néha megszorul az inkább csapágy hibára utaló jelenség. Érdemes lenne szétszedni és úgy megvizsgálni. A léleket érdemes összetekerni kb. 20-25cm-es körré. Ha esetleges hiba vagy fáradás van akkor ott megtörik a folytonossága az ívnek. Kenni csak valamilyen ásványi zsirral szabad, mint ahogy az előttem szóló is írta. Egy kis segítség a szereléshez ha szükséges:
http://m.instructables.com/id/Fix-your-Dremel-225-Flex-Shaft/ -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Blabcsi #2034 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, szerintem más lehet, mindenesetre ilyen helyekre én zsírt tennék.
Még akár a tescoban is kapható mol litium zsir 600 ft kb, az olaj hamarabb kimegy az ilyen helyekről. Van kutakon is, csak nem mindegyiken, de van agip meg mittudén kinek is ugyan ez csak más csomagban. Ha kihuzható a spirál mint nekem akkor simán jó.
Én itt néznék körül:"belesütve egy acél v. bronz spirál borda"
Persze megnézném a gyártói ajánlást is, mit szól a cucc a zsírhoz, olajhoz. De alapvetően ideiglenes javulást az olajjal is el kéne érni, ha ott a gond.
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
FatalEror
addikt
válasz Blabcsi #1571 üzenetére
Szerintem ez standard cucc,csak nehéz beszerezni,ha márkás lenne a cucc,akkor biztos,illetve lehet gyárt hozzá,valamelyik nagyobb gyártó,csak az nem lesz olcsó!Az a legegyszerűbb,ha egy hibás cucból bontasz egyet,mert vannak benne,más jó alkatrészek is,kés-késhenger-ház-talp-fogaskerék.stb.
HardCore is my LifeStyle
-
agoka07
senior tag
válasz Blabcsi #1506 üzenetére
Rendben, én értelmeztem félre a dolgokat.
18 év és a jogsi? Nálunk fele csak a 18. életévüket betöltött személyek rendelkezhetnek jogosítvánnyal. Az egy dolog, hogy pár hónappal azelőtt neki lehet fogni az iskolának de amíg meg lesz maga az engedély, addig bőven vagy 18S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
agoka07
senior tag
válasz Blabcsi #1500 üzenetére
Köszönöm, most már nincs más hátra, mint előre. Ami a kocsikázást illeti még nem töltöttem be a 18. életévem, hogy jogosítványom legyen
(#1501) FatalEror : Remélem nem gúnynak szántad.S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
agoka07
senior tag
válasz Blabcsi #1498 üzenetére
A tavaszi beruházásom az mindenképp egy dekopír, egy fúró és egy műhely viszont nem tudom, -mert tapasztalat hiányba szenvedek-, hogy dekopírral lehetséges-e szabályos kör kivágás.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Blabcsi #1409 üzenetére
Utángyártott nem jó?
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
FatalEror
addikt
Van még egy orosz köszörűm,és még egy kisebb 1200W orosz körfűrész az nem érdekel?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Nálam egy körfűrész CCCP-s licensz na az már szerszám elbújhat mögötte a DeWALT a HILTI meg mindenki 8kg 4000W asztalra fogatva nincsen párja mondjuk a hangja na ja... Oda füldugó már kevés.HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ja.
Eszembe jutott egy történet fater mesélte anno beköltöztek panelba és elkért egy skil ütvefúrót és nem is volt használva teljesen új celofán stb na 5. percbe le is égette aztán eléggé gyakran kért bocsánatot,de végén valahogy megoldotta.És záró mondat ként kérdezte na mi a tanulság?
Erre én csak DeWALT és HILTI szerszámokat szabad kölcsönkérni mert azokat nehéz tökre tenni.Erre ő nem erre gondoltam,de ez is lehet egy alternatíva.HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Mit kellene benne pucolni?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Ez még mindig jobb mint ami most van nekem.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Én sem.
De ez sem:[link]HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Itt a nagy tesó:[link]
És ez PowerX3 megháromszorozza a nyomatékot akkor kicsi 120NM-et míg a nagy 225NM! tud mondjuk elég árulkodó a tény,hogy a nagynál már nem hex befogás hanem 1/2 vagy 3/4-s négyszög azaz itt már a állvány csavarra van "optimalizálva" a gép.Szellőző nyílás,nem figyeltem rá,de felül elég termetes nyílás található,de szerintem a metabo mindig is igényes gépeket csinált és odafigyelt a részletekre. De 3év garit is vállalnak rá.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Nem túlzás.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Jó csak te elég gyakran nyúzod ezeket a tartozékokat és te 1000X többet tudsz róla mint én.
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Csak mint a köszörűkőnél, itt sem mindegy a szemcsék közötti kötés erőssége
-
FatalEror
addikt
Akkor normális lehet a motorhűtés.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Sokkalta jobban számít,hogy mennyit megy motor,mert terhelés nélkül is melegszik.
(Szerintem)HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Hát persze,hogy érdekel!
Végre egy jó kis stability stress test.HardCore is my LifeStyle
-
talpas
aktív tag
Dew. Valamit elnéztem és elnézést,azt hittem ezt nem Javaslod.
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
Érdekes és meglepő, hogy ne vegyük fémvágásra DT3752-őt mivel ez fémvágásra alkalmas tárcsa. Így én a f.védelemhez fordulnék ezzel az anomáliával ha nem vágja a bemutatott anyagot!. Az emberke gyémántvágót mond így ez bar.mság mint a poroltó.Hoppá és Dewalt szaküzlet!. Babcsi! a fémvágásra alkalmas tárcsával égetett agyagot vágtál akkor erre mondjuk, mindent visz!. És bele sem égett a kerámia/agyag/a morzsalékba ?. Szerintem fordulatfüggő is lehet ez a technika. Lefotóznád a tárcsát ami Neked nem vitte a fémet de arra vetted és azzal mi ne vágjunk fémet?. A képen 1 elvágott cserép látható. Most milyennel is /kisebb/vágtad akkor a cserepet?
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
FatalEror
addikt
Ez melyik volt?
Többi gép milyen?HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Gratula!
Aztán mit szóltak hozzá?Vagy besöpörted a szekrény alá?
Na de akkor tapasztalatot!HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
És milyen dekók jártak a kezeid között?HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
dekopírjukkal dolgoztál?Mit csináltál vele csavarozás fúrás?Mennyire volt kényelmes?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
Mit tud van benne kraft?Csavarbehajtással,hogy áll a kicsike bírja,elég nyomatékos?
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
3db cerka elem leveri.
Szerintem ez már attól leég,ha csak közelíted az anyaghoz.HardCore is my LifeStyle
-
mercenaire
tag
Remek. köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
mercenaire
tag
Na akkor jelentkezem privátban ha aktuális lesz Köszönöm.
-
alufelni
tag
Szia,lézerrel gravírozol?
[ Szerkesztve ]
-
mercenaire
tag
Szia. Fényképről is tudsz gravírozni, pl. mobiltelefon fém hátlapjára ?
-
pockhome
senior tag
nemsoká adom vissza
sziasztok! én is szeretnék venni egy ilyen multifunkciós csodaketyerét, aztánblasko92 linkelte a topicot
szóval nézegettem ezt a conrad.hu-t hogy olvastam visszább ezek olcsók és minőségiek is?
ezzel szemezek egyelőre 8k-ból kijönne cakk on púder, sok kieg.-vel [link]valakinek van ilyen esetleg?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
FatalEror
addikt
Hát szerintem is megérné megcsinálni,ha jól látom békebeli orosz darab.
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
Lehet venni olcsón akku töltőt, de az annyit is ér.
Ha nincs semmi baja, és meg tudod csinálni, akkor megéri. -
FatalEror
addikt
Én első körbe a régi szakadt szigetelésű vezetékeket cserélném ki.
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest