Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• q1w21

csendes tag

válasz Findzs #3873 üzenetére

Szia! Had ne mondjam, megint ittam mert akartam, de nem szoktam. És a fórumolvasóknak, tapasztalatgyűjtőknek, tanulóknak is üdvözletem. Szóval három lyuk zenkolás fába és a zenkoló élén már látható a kopás. Korábbról gyakorlati tapasztalatod van, azonban a jelenleg használt szerszám anyaga a megszokotthoz képest sokkal rosszabb tulajdonságokkal bír. Had osszam meg a fórum olvasókkal a saját tapasztalatomat az anyag minőség, tulajdonság, és az ár/érték arány jellemzőivel kapcsolatban. Volt nekem egy főnököm aki egy tokmánykulcsot vásárolt olcsón egy itthoni nagyméretű áruházban, ami kínából még olcsóbb lett volna, fele annyi vagy harmad annyi. Link, csak hogy lássátok miről van szó és az árát is. Négy fejű, nagyon gagyi anyagból készült tokmánykulcs. Még a sz.rt is lehet trágyázásra használni, (na jó pl. a csibetrágya nem ajánlott, de értitek) de ezt a feketére festett fémtárgyat még nézni is értelmetlen dolog, nemhogy rendeltetésszerűen használni. Használat közben letörtek a fogai. Puszta kézzel szétzúztam, azóta nagyon erős vagyok (elméletileg XD).
    Szóval a zenkoló esetében is előfordulhat hasonló anyagminőségi dolog, gondolom. Hazai piacon az ár/érték arányra nagyon oda kel figyelni. (Az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget) Ja és az üregelőspray valóban fémhez ajánlott. Esetleg sima vízbe mártogatni a szerszámot nagy hülyeség lenne, hogy a gagyi anyag lehűljön?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák