Aktív témák
-
bigman00
tag
Imperial cty-ben van ugye a kikötő és ott van egy hajó ami fogadó is egyben és ha ott alszik a character akkor regelre arra ébred hogy a hajó kifutott és kalózok vannak (majdnem) mindenütt ... már minden megvan csak pihenni kéne eggyet ( a pali mondta) és akkor meg is érkez7ünk ismét imperial-ba ... de alszom és mikor felébrednék a questeket jelző csilingelés hallatszik és kilép a gamma ... szerintem vmi rendes kis bug mert minden más teljesen korrekt
-
bigman00
tag
Negyedszer is kilépett és olyan jó cuccok voltak a kalózoknál a franc ... kituttam volna fizetni a tolvaj blood price-t is haggyam a farncba az egészet vagy mi ?
-
bigman00
tag
A büdös franc hogy nem lehet nyugodtan gammázni sosem !!!!
PROBLÉMA:
van imperial cityben ugye a kikötő és ott van egy hajó, fogadó szerűség ... na ott aludtam és arra ébredtem hogy egy ''black water brigade'' vagy mi a franc elkötötte a hajót .. nem is volt semmi probléma a katanámmal lealáztam az összes kis fingot DE mikor már mindenkit kiöltem azt monya a csávó hogy pihenjek eggyet és meg is érkezünk imperial citybe.... na most a következő a probléma :
lemegyek pihenni a szobámba de mire felébredek hallatszik ugye a megszokott questet jelző hang (mint ha vmi csengő lenne vagy mi) és kilép az asztalra a gamma .... és persze a windows hibát észlelt stb sbt bla bla bla ... de mi a hiba ? semmi gáz nem volt eddig a gammánál és háromszor probáltam mindig ennél a pontnál fagy ki (vagyis lép ki)
PLEASEEEEE HEEEEEELP US !!!! -
bigman00
tag
Egy utolsó kifogás és NEM cikizés :
Gyakran cseszik el ezt a gammákban .. pl a resident evil 4-ben is (a franc beléd hogy megin ezzel jössz .. gondolhatjátok most ti de egy hónapon belül a CSAK pc-sek is megtudják mi a jó )van ugye a menüje a gamenek ... ahol az összes cucc van .. na most lehet hogy vannak billenytűk amikkel ezt le lehet egyszerűsíteni de én ezekről (sajna) nem tudok ... pl ha varázslatot akarok váltani ki kell lépnem menübe, ha fegyvert cserélnék ki kell lépnem menübe, ha innék, ennék (találjátok ki ) ki kell lépnem menübe .. és ez igy baromi illuzio rombolo és baromira kizökkent mikor éppen egy ronda goblin ronda fejét verem és akkor ... hoppá ez igy nem jó ... fegyvercsere .. és akkor gyün a menü.. amiben egy csomó idő ezt és ezt a cuccot meg ezt és ezt a varázslatot kiválasztani és mire visszalépek a game-be addigra oan mintha ujrakezdeném a püfölést .. én NEM (nagyon) szeretem ezt a menü-s pepecselést és mint mondottam ezt sok gammában elcseszik .. pl : fable, resi 4 .. meg ugye oblivion -
bigman00
tag
válasz george11 #2856 üzenetére
Hát én monyuk nem találtam seprűt ládában .
És a zárt ládákhoz meg (tudtommal) lock pick KELL !!!
És az télleg kicsit ''easter egg'' szerű hogy a farkasnál fakanalat találok .
De pont ezekre értettem azt hogy kicsit olyan mintha elkapkodták volna ... Vagy félbehagyták volna .... Jó játék de csak az a tipikus 4-es !!! -
bigman00
tag
válasz george11 #2854 üzenetére
Jó Jó ez monyuk érthető de ez a legkevesebb... jó hogy viselni lehet DE amiket már korábban fölvetettem azok komoly dolgok .. kicsit oan mintha sok időt szántak rá .. az elején még hején is volt a fejük a készítőknek de a részleteket elkapkodták .. vagy kicsit olyan ideiglenesnek tűnik, félbeszakadtnak ez hogy minden szart fölszedhecc de semmire nem jók SŐTT !!! (szerintem)
-
bigman00
tag
válasz fiATHaLON #2850 üzenetére
Azért ez erős túlzás de amennyit baszakodtak rajta .. (4 kerek év ... vagy kevesebb ) akkor nem lett volna nagy cucc (ha már ennyi ruha van) egy egyszerű make gombal vagy vmi combin-nal pl fonal+tű=vmi ronygyos szerkó vagy odaállni egy sír föl és a use gombal kisáni vmit a sírból ( a fableben is vot) ... vagy ha lehet kecót kapni és ennyi gyümölcs van meg veteményesek akkor vmi hátsó kertben ültetni egy kis szőlőt MIÉ NE ?
-
bigman00
tag
Lehet vmire használni a sarlót, a kalapácsot (teljesen véletlenül került egymás mellé ) a sarlót az ásót a kapát meg az ieneket ... pl sírt ásni nem lehet ? vagy mégis minek halmoznak fel ennyi ''JÓ'' cuccot ha nem is lehet használni SŐTT pénzt sem adnak érte nincs értelme .... mármint oké hogy egy földművesnél találok ieneket (sőtt .. még jó hogy találok) nem ezzel van a baj hanem hogy minek lehet felvenni ha nincs értelme xcsak a hejet foglalja ? így vok ezzel a (használhatatlan) üres lappal , tollal, tintával, festékkel ... minden adott egy szép rajz vagy levél elkészítéséhez DE nem lehet ... és ha már van kapám ásóm meg minden ienem akkor mié nem tok sírt ásni vagy növényt ültetni ? használhatatlan az összes ien cucc ? (jah télleg a kalapács jó a kovácsoláshoz)
-
bigman00
tag
Toalettet mindenkinek
Ez most forradalom ? Akkor én robbantottam ki
Egyébként (de ez csak egy felvetés ) lehet hogy van budi SŐTT szerintem gyerekek is vannak CSAk a takarítónő összekeverte a cillitet a caméleon (eltűntető) varázslattal és bekent vele minden budit azok meg eltűntek ÉS a gyerekek meg ki akartak szúrni a gonosz takarítónénivel eért kiöntötték az összes löttyöt DE véletlenül ráfolyt a szerkójukra és eltűntek (ez az én meglátásom) Szval a forradalomnak vége ... -
bigman00
tag
válasz george11 #2806 üzenetére
Na de én az ''rpg-s'' állatokon ezt értettem : ''bazinagy rákszerű(nem a póknő) izé''
az oroszlánnak meg a medvének örülök (meg a többinek is) de lehetne monyuk csiga meg kígyó meg béka meg ienek ha már van alkímia ha már úgyis szabadban vagyunk !!!! De mind1 ... budi sincs sehol .. SENKI ÉS SEMMI NEM LEHET TÖKÉLETES (és ha most azt mongyátok hogy CSAK ÉN !!! akkor üzenem : NEM MÉG TI SEM ... SŐTTTTTTT MÉG ÉN SEM ) -
bigman00
tag
Ha vki cáfolni szeretné ezt a meglátásomat .. akkor csak tessék hisz ezért vagyok itt
-
bigman00
tag
ZÁRÓJELBEN: szerintem két dolgot csesztek (bocsika ) el nagyon ebben a játékban a TPS-t (bár arra jó hogy megnézem hogy hogy nézek ki de arra meg ott a menu) és a víz ... a probléma az elsővel : a játék alapvetően fizikailag roncs, ami FPS-ben nem láccik mert ugye nem látom ahogy a pali ugrik kardozik fut fut a kardjával ... stb.... a másodikkal (a vízzel) az a probléma amit itt már sokan feszegettek ... vízi élőlények nincsenek, nincs növényzet stb.... Ami pedig egy újjab dolog (de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás) hogy én speciel a birkán,farkason,özen és lovon kívűl semmien (nem kitalált, rpg-s) állatot nem láttam ... ami igazán zavaró tud lenni hisz a játék fele a szabadban jáccódik ezért én olyan szívesen látnék egy madarat is ha már hallom a hangját ... vagy pl este (ami baromi hangulatos) hallunk ugye tücsök ciripelést ... de nem találunk akárhogy is keresünk egy nyamvadt tücsköt sem ... és ha már ennyi zöldséget meg virágot (felhasználhatót) találtak ki , valósítottak meg akkor igazán nem lett volna nagy munka megcsinálni néhány animalt (pl mien dolog az hogy a kígyó belet, a béka szemet meg az ehez hasonló boszorkányos dolgokat ki KELL hagyni az alkímiából mert nincsenek ilyen élőlények cirodill-ban na és most végleg befejezem ennek a remek játéknak a szadizását és lécci ne tiltsatok ki a topick-ból
-
bigman00
tag
Hello!!!
Brumában jártam éppen (kezdem megszeretni ezt a hejet ... kicsi de sok a gazdag lakos és ez kinek ha nem egy vérbeli theaf-nek kedvezne ) Na szóval sokan beszélnek egy Jourdn vagy mien nevezetű egyénről aki megsértett vmien nőt és most a sitten raboskodik. Na mivel nem találtam ezt a nőt (vmi Adrianna) ezért gondoltam elmegyek kiszabadítani ezt a palit biztos kapok érte vmi (egyébként már egy csomószor láttam mert én is jártam a sitten ) Na oda is értem be is adtam a cameleon varázslatot (láthatatlanság és csak papíron van meg ezért csak egyszer használhatom ) Na szval beadtam, ellopóztam az őr előtt betörtem a celákhoz és kinyitottam (lock pick-el) ennek a Jourdn-nek a rácsát de az a nyomorult csak áll ott és néz rám csúnya szemekkel .... Na akkor megprobálltam vele beszélni de azt monya amit mindig szokott mikor hozzászólok mikor a sitten ülök ... ''Go away'' (menny innen ) Na akko én mint furfangos tolvaj megprobáltam kitolni a cellából de mire sikerült fogta magát és visszasétált ...
Az lenne a kérdés hogy ezt a palit csak questben lehet kimenteni ? És akkor hol vegyem fel ezt a questet ? Vagy haggyam a francba mer ugyse lehet ? (ha jól értettem vmi mindenes lehet vagy mittomén mer mindenki ismiket áradozik róla ... ) Please help us!!!! (előre is kössz) -
bigman00
tag
válasz -=Lord Tom=- #2729 üzenetére
Jólvan na... Értem én ... Csak az hogy : na végre csinálok egy kardot .. vagy vmi iemi arra a gondolatra csábított hogy lehet kardot csinálni .. a b.szki ért meg elnézést ... NE haragudjál ...
-
bigman00
tag
Lehet kardot csinálni ? Baszki ? És hogy ? Arra vannak a Soul Gam-ek vagy mik ? Azok a kövek? Meséljetek pliiiiz Ez érdekelnek
-
bigman00
tag
Hát izééééé... Talán Brumában egy Odil nevű fickónak ... A Theaf Guild Questjei során találkozol vele (még a ''beavatásnál'') .. Ő foglalkozik a lopott cucokkal MAYBE !!!
-
bigman00
tag
Télleg utánnam jön De nem zavar ... Nem őt támadják hanem engem Viszont szemét dolog hogy ha lopom a lovat akkor az elszökik ... érthető de szemét dolog Mindeggy már vettem lovat és eddig semmi baja nem volt ... Bár értelmét nem látom Azé megvettem .. összekapartam rá a lovét.. és bár most csóró csöves vok de LOVAS csöves
-
bigman00
tag
Az én lovam soha nem jön utánnam.. Mármint ha betetetem a karámba. Én soha nem tok rendes élet szérumot csinálni DE van életfeltőltő varázslatom csak még fejleszteni kell egy csöppet de baromi nagy könnyebség és nem is kelll kilépni az inventoriba löttyöt szlopálni
-
bigman00
tag
Mi értelme van a kecónak ? Vagy csak poén ? Én nagyon jól elalszom a szállóban is
-
bigman00
tag
Már midneggy is ... megoldottam a GYILKOSSÁGOT ...de lenne egy kérdésem .. megmérgezni hogyan lehet vkit ? Vagy pl nyilat .. télleg csak ezt lehet vagy embert is hogyan
-
bigman00
tag
Hogy a fenébe nyírjak ki valakit akinek hard zár van az ajtaján nappal meg MAJDNEM rendőri kisérettel megy .. (pusztán 10 méteren nem esik közbe őr ) ,,, ha betörök hozzá jönnek az őrők ha a 10 méteren támadom meg jönnek az őrök .. és hangsujjozom SOK őr ...
-
bigman00
tag
válasz BigBadPlaYeR #2558 üzenetére
''az alt+tab-olást se bírja,'' ... Tnaúsíthatom. Egyszer küldtem be neki mikor msn-ezni támadt kedvem (asziszem az erdőben kóboroltam és muszáj volt megosztanom ezt a szépséget haverommal) csak annyit fűznék hozzá hogy egy fél órába telt kilépni desktopra és az msn sem volt zökkenőmentes
-
bigman00
tag
válasz AusWolf #2554 üzenetére
Ki ? Én? A fél óra akadás csak képletesen értendő... De miután kilépek egy zárt helyről tényleg akad egy darabig.... Felbontás .... ööö.... izé... 1024X768 (ennél lejjebb már nem szeretem vinni a mércét kicsit sznob vagyok de ezt én ugy fogom fel hogy egy szép játékot szép grafikával kell tolni... szép felbontással) Bár báttyám 400 000 gépén egyáltalán nem akad a rohadt mázlista .... viszont ő nem is jáccik ezzel a game-el csak kiprobálta
-
bigman00
tag
válasz BigBadPlaYeR #2551 üzenetére
Rendben... és kössz!!!! De monyuk ha kérdezek akkor jobb ha elolvassák a népek ... nagyobb a valószínűsége a válaszoknak
-
bigman00
tag
A Theaf guildnek nincs székhelye .. mer biztos jó hely meglátogatnám ... az a tolvaj pasi aki a waterfrontnál várt aszonta hogy a küldetéseket valahol brumában vehetem fel vmi öreg tolvajnál aki a hozzám hasonlo ujjoncokkal foglalkozik (én már csak ien született ujjonc vok ) de oda sajnos még nem jutottam el ... ott van vmi ''klubb''szerűség?
-
bigman00
tag
Durva egy gépigénye van ...
-
bigman00
tag
Szerintem nem bugos ... nálam nincs gáz ... talán a konfigotok ratyi ... nekem féloráig akad ha kilépek egy zárt hejről a szabadba
-
bigman00
tag
Igen ezt akartam szemléltetni .. csak ugye ... zavaró. Viszont a játékok többsége alapvetően első látásra nem ragadja meg az embert. Pl mikor elsőre láttam meg a fable-t akkor kb: ''mi ez a ×ar ... egy gyerekkel kell szaladni a réten ? Ne mennyünk már vissza a spiro the dragon típusú disney játékokhoz'' aztán persze megváltozott a véleményem na de visszatérve a játéknak tényleg ez az egyetlen ''bug-ja'' ... és ezt elnézzük neki
-
bigman00
tag
Nemtudom de én szinte csak fps-ben tok jáccani mert nagyon zavar ... csak néha mikor meg akarom tunni hogy festek kivülröl vagy miko lovagolok ... akkor megyek tps-ben ... perszte lehet hogy finnyás vok vagy sznob ki hogy gondoloja de ... tényleg ez az egy nagy hibája van a játéknak ... ami ENGEM SOKSZOR zavar
-
bigman00
tag
elnézést ... kihagytam egy lényeges kulcs szór : ''az ahogy a ficko (vagy csaj) UGRIK''
-
bigman00
tag
Tényleg megfogott a game és elfogadom (mert el kell fogadnom) hogy minden játéknak vannak hibái de nem igaz hogy nem voltak képesek vmi rendes embert ráálitan a készítők a játék fizikai megjelenítésére.... az ahogy a ficko (vagy csaj) hát az vmi borzalmas ... a futással meg a gyaloglással nincs baj de pl ahogy megfordul .. heh az vmi tregikomédia ... báttyám pl azért dobta el magátol ezt a remek kis játékot mert majdnem szivbajt kapott mikor a pali ''beleugrott'' a vizbe majd ''úszni'' kezdett ... és tényleg nagyon cool a játék de ha ezt az egy hibát kiküszöbölték volna ... nos 99% minimum
-
bigman00
tag
Hol a francba találok rendes élet szérumot meg az is érdekelne hogy növekszik e az arénában kapott jutalom (mámint a megnyert csaták utáni jutalom lové) pénz mert 50 aranyért nem fogom magam kinyiratni a fogadás meg ugye nem fix nyeremény .. elszarni 50 aranyat meg nem szép dolog ...
-
bigman00
tag
na szval ... mentem arénába ... namost az a hejzet hogy felvettem az aréna szerkót és mentem a palihoz hogy jáccanék .. erre ő azt monya hogy haggyam a csalást a francba ... help
-
bigman00
tag
Az a poén hogy (bár hagytam szüneteket) (olykor hosszúakat is ) nem mentem még el Kvatch-ba (vagy hova) a második küldiért csak elvagyok a városokban van hogy orákik sétálok az erdőben de nem csináltam rendes fő küldit és ez nekem nagyon teccik ... Egyébként az gáz ha monyuk két guildbe járok egyszerre ? Monnyuk egyszerre vok theaf és egyszerre vok dark brotherhodd .. nem néznének rám rossz szemmel ? (igazábpl ezt a falyta konfigot alkalmaznám brutál mészáros aki egy profi tolvajban testesült meg ) Szval ez nem lenne baj? (előre is kössz)
-
bigman00
tag
Maj kiprobálom ... kössz .... ha nő a locpck skillem (van ien ?) na szval ha nő akkor könnyebben menne kinyitni monyuk egy verry hard zárat ?
-
bigman00
tag
De ott fullos hogy elvérzek Tényleg itt is ona mint a fable-ben ?
-
bigman00
tag
De az drága ... bár teccik ez a dolog de kell a pénz kajára meg fekhejre és pénzem az nincs ... És lessz vmi nagyobb pénz összeg amit beszerezhetek ? Mer a szerkom is csak azé menő mer loptam (én már csak ien Theaf vok ) mert eléggé a game elején vok
-
bigman00
tag
szerintem ugy ahogy van a fizika nem a játék erőssége (sőtt) de most komolyan ... ez vmi bug hogy megszökik a lo vagy csak azé mert loptam
-
bigman00
tag
Miért van az hogy ha LOPOK egy lovat akkor az amint leszállok róla megszökik ? Ha vennék eggyet akkor is meglépne ? Mert például komplett bezárhazo ''akolt'' (VAGY MIT) szval oan hejet ahova keritéssel el lehet zárni amig én elvagyok (kocsmázok ) csak egy hejen láttam ... Mert ha igy is ugy is megszökik akkor a halálért költök rá annyi pénzt amennyié áeulják...
-
bigman00
tag
vki megtudná mondani hogy lehet megcsinálni a Theaf Gild teszt küldetését ? ... hol az a bizonyos ''diary'' (naplóóóóó) mármint odáig eljutottam hogy meik kecóban van .. (legalább is azt hiszem) de nem találom a naplot ... vki segitsen pliiiiiiiz (kössz)
-
bigman00
tag
Hálám üldözni fog ... (de nem zsebel ki )
-
bigman00
tag
csak hogy csináljam ? (előre is köszi ) ...
-
bigman00
tag
Már ha persze lehet ..mert a game star-ban ( magyarország legolvasottabb gamer magazinja ) azt irják hogy .. mittomén mennyi érte a büntetés ... (az összes genkszter cselekedetért valo birságot kiirják :lolopás gyilkosság stb...) vagyis :kell lennie zseb meccésnek ha jár érte birság
-
bigman00
tag
Na akko még eggy kérdés ... hogy lehet zsebet mecceni ???
-
bigman00
tag
Egyzser probáltam csöves öregasszonnyal és meg is győztem (adtam neki lovét) erre megkérdezte hogy mit akarok tőle ... asszem lehetett azt hogy semmit köszi meg azt hogy elkapni (ezt választottam mer féltem hogy beköpne a zsaruknak és nem hitte el és ott hagyott) meg azt hogy csatlakozni akarok a guildbe ... de asziszem már meg is oldottam azért kössz!!!
-
bigman00
tag
jah meg ha már itt vagyok ... hol találom meg gray fox-t ... tolvaj szeretnék lenni (nemes küldetés)
-
bigman00
tag
ez aztán tömött egy forum na de azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne megoldan ati radeon 9800 pro-val hogy ne szaggason be (vagy csak ritkán)
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...