Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga01

őstag

Én mindig azt mondom, egyik szolgáltatást se kötelező használni. Az FB-re is sokan úgy köpködnek, hogy amúgy meg non-stop görgetik, kommentelnek, stb.. az ilyeneket nem tudom megérteni. (Persze nem mindenki ilyen, de akad az ismerősi körben bőven.)
    Üzenetküldőből is van rengeteg, de én megmaradtam a messengernél, plusz a discord jött be mellé amikor leváltottuk a teamspeaket jópár éve :D. De van akinek van vagy 4 féle a telefonján... minek? Én még egy másikra fel nem regisztrálok az biztos, majd ha az első 2 megszűnik.
    Nyilván egy egészséges félelem az adatok védelme miatt nem árt, de a senekinek se adok meg semmit se éppen jó elv. Ettől függetlenül sok dologra van megoldás, pl. mobilos FB letörlésre a telefonról, azt akkor kereshet merre jársz, stb.. androidon lehet rengeteg mindent tiltani. PC más kategória, de ott meg Google kereső helyett is van sok más, de aki az adatévdelmen pörög annak ott a DuckDuckGo.
    Mondjuk én meg inkább lesz*rom kategória vagyok, örülök hogy nem intimbetét reklámot kapok az arcomba, hanem azt ami tényleg érdekelhet, ha megnyílik egy weblap és cookie meg profilozás engedélyt kér, vakon megy az igen. De mint írtam, engem teljen hidegen hagy.

Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!

• garga01

őstag

válasz Robitrix #21 üzenetére

Ez a Google térkép egy szolgáltatása, amit valamikor elfogadtál/bekapcsoltál... Amikor ez megjelent én direkt kapcsoltam be, hogy vissza tudjam keresni merre jártam, stb.. Van ennek hasznos része is, mert pl. ha keresek vmi helyet a térképen, egyből látom hogy X éve itt jártam-e.

Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!

Új hozzászólás Aktív témák