Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz bahni1990 #27178 üzenetére

Egyrészt trackinges, másrészt nyomon követhető rendesen. Nem tudom pontosan mennyivel drágább, egyik tag csak úgy küldi a cuccokat. Ha 15. napon ér ide rendeléstől a csomag akkor már késeinek számít:) Volt hogy az eladó szólt rám, hogy mehetek a csomagért a postára trackinggel, házhoz nem hozták ki de már felvették. És valóban úgy volt.

radi8tor1: Bocsi, én "szerződésben" az eladóval vagyok, nem a postával. Ha tracking nélkül küld valamit az eladó nincs is miről beszélni, mert nem tudja igazolni. Volt ilyen, pénzem visszakaptam. Pontlesz@rom, hogy 10k értékű csomagot volt annyi esze hogy bármiféle tracking nélkül küldjön. Ha trackinggel küldi és eltűnik akkor jön elő az új szerződés, mert ő a postával is "szerződésben" van. Nekem aztán mi közöm van hozzá kinek tetszett meg a csomag? Semmi. Fizettem, várom. Nyilván tracking alapján számon kérheti a postát hol van a csomag. Posta meg majd az alkalmazottat. De valszeg ilyen china post fosadéknál nem, az ő baja. Én Kínába küldtem kb két hónapja csomagot, igaz trackinggel de semmi érdemit nem tudnak róla mondani postán. Az meg az én bajom, nem a címzetté. De a posta baja is lesz, csak menjek haza:)
    Ma pl hívott egy srác, aki napokban szólt hogy 17-én küldött csomagja nem ért célba. Mondtam első körben nézze meg a postát, mert jó szokásuk hogy sokszor értesítőt se hagynak. Megnézte, vmelyik nap visszaküldték nekem címzett ismeretlen címszóval. Mondtam neki no para, majd rendezem a postát. Kifizette amit kért, többi az én dolgom. aki nem így gondolkozik az már régen rossz.

szerk: Case-nek meg pont az az értelme, ha épp vámon van a cucc pár hetet akkor megnyitom és közlöm benne, hogy várok jelenleg, mert elő szokott fordulni késés. De mivel 45 napom van az ebayhez fordulni kénytelen vagyok case-t nyitni. Mivel holnap többek között két 220$ értékű tabltem is átlép 40+ napba így megint case-t kell nyitnom. Sokra megyek a lekövethetetlen trackinggel, amiben annyi van hogy elküldték a csomagot x napon és pont.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák