-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Volt nekem is hasonló esetem kb 1 hónapja.
PayPal "beszigorított" és új jelszót kellett adnom, valamit felülvizsgálták az accountomat.
Lépj be PayPal-ba a saját oldalukon keresztül. Nem írtak semmit ott neked?
(bár, ha jól emlékszem a fizetési próbálkozásom után 1 nappal kaptam emailt tőlük, hogy váltsak jelszót, stb) -
kovy79
őstag
válasz
kerobi #14417 üzenetére
Haha... (bocsi, nem rajtad röhögök).
Ezzel én is szívtam 4-5 napig és utána magától "megjavult".
Napokig túrtam a netet a hibakód után kutatva, de semmi érdemleges választ nem kaptam.
Nálam a kártyával minden oké volt, bőven volt is a számlán pénz, szóval minden rendben volt (elméletileg). Már arra is gondoltam, hogy az ebay-en van valami limit. Van is, de az ki volt kapcsolva... Elvileg a kártyán (Mastercard) van napi limit, de bőven nem léptem túl.
Pénzt sem tudtam levenni, de egy másik, ugyanahhoz a számlához csatolt kártyával igen.
Egyedül az kavarhatott esetleg be, hogy ez hitelkártya, de a havi limitet bőven nem értem el.
Szerintem várjál pár napot és majd mindenképpen írd már be ide is, hogy mi történt az ügyben! Kíváncsi vagyok, nálad mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bluetooth hangszórók
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Lenovo Yoga 7 Slim Pro OLED 2.8K
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/1000GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest