Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nikcica

csendes tag

Sziasztok srácok!

Ugyan nem számítógépes kütyüt rendeltünk párommal, hanem egy tetoválógépet, de úgy érzem, eléggé idevág a dolog.
    Kérdés a szokásos;

Amerikából pikkpakk ideért a csomag USPS Priority Mail International-el, ragszám alapján végig tudjuk követni, a probléma csak a szokásos átokverte postával van, mivel ülnek rajta, leszarva részükről azt, hogy direkt gyorsabb szállítással kértük a terméket, mert már a hétvégén szükségünk lett volna a gépre. Felvettük a kapcsolatot az egyik postás nőcivel, aki nagyon segítőkész, meg bármi bajunk volt eddig, megírtuk neki mailben, azonnal hívott minket, hogy nyugodjunk meg stb... Viszont most őt is esélytelen elérni... Kigondolta volna :C
    Persze, amikor rákérdeztünk, hogy esetleg a posta kifogja-e nekünk fizetni a gyorsposta díját, mivel miattuk áll a csomag, természetesen nemleges választ kaptunk, hogy ez nem az ő hibájuk, mire mondtuk neki, hogy az amerikai postáé sem és a feladóé sem, mert érdekes módon onnan 5naőp alatt ideért a csomag... Erre azt a választ kaptuk, hogy háááát a vámosok hibája ők ülnek rajta, szóval ment az egymásra mutogatás :(((

Nos a következő dolgokat látjuk a Magyar Átkozott Posta oldalán:

2012.07.02 23:10 08902(UNITED STATES) Küldemény felvéve / Item accepted

2012.07.04 05:39 USJECA(UNITED STATES Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange

2012.07.04 05:41 USJECA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad

2012.07.05 01:00 USJECA(UNITED STATES Célországba elküldve / Item sent abroad

2012.07.09 11:17 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country

2012.07.09 12:28 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs

2012.07.10 08:00 Budapest 1005 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance

2012.07.13 07:00 Budapest 1005 Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure

Mennyit kell még szerintetek várnunk a csomagra és lesz-e rá vámköltség? 19.000 forint értékű a tetoválógép és majdnem 4000 forint volt a gyorsposta díja...
    Képet töltöttem fel, hogy lássátok mekkora és milyen tartalmú csomagról van szó.
    (Rendeltünk már többször is ebayről, SOHA! semmilyen problémánk nem volt a postával, ezért vagyunk eléggé idegesek, plusz van jobb dolgunk is, mint egész nap itthon ülni és várni az istenverte futárt)

Köszönjük előre is a válaszotokat! Szép napot! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák