-
IT café
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
Jöttem kiváncsiskodni.
A karrier módot sikerült nekik jól megcsinálni,mint pl az előző Wrc részekben?
A szakaszok végre olyan termászetesen szépek?(vagy olyan "szépek" mint a Kim Kardashian féle csücsöritő női (kud)arc tömeg mondjuk a twitteren?)
Még azt olvastam valahol hogy xbox series x en nem lehet a pedálokat hangolni,akinek esetleg megvan xboxon az irna erről valamit!
Köszi[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Zoolee1976 #260 üzenetére
Valahol úgy jellemezték a játékot hogy olyan mint ha:
"Egy isteni fonom pizzát kapnál egy lepukkadt helyen,ahol a pincér éppen hogy csak le nem köp mivel túl későn érkeztél és már zárna:"Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Egy nagy baj van evvel a játékka,hogy a EA fejleszteti!!!
Ezért ha van is a tarsolyban minden jó,akkor sem lesz most kiadva hogy maradjon patron a következő 5-6 rókabőrre.
Azt elmondhatják hogy fejlődött a játék,csak kb már az elején kiadhatták volna faszán csak akkor mi marad a következő évekre?
Sajnos ezzel is az lesz mint a többivel(FIFA,NHL etc etc)
Inkább csinálna egy független fejlesztő egy havi dijas játékot és azt fejlesztgetnék állandóan.Ahhoz kevés Rally fan van aki még szeret játszani és van otthon mondjuk egy kormánya is.Szerintem a havi dij lenne a megoldás erre,és akkor menne mindig a fejlesztés ahogy az userek lálkoznának menet közben a hibákkal!
Amilyen sok szimulátor van anyira kevés az olyan pl amit az AI ellen lehet játszani szórakotatóan offline.(Automobilista 1 és most a GT7 Sophy)
Minden játékban vannak ezek akik minden nap leülnek és értelmetlen időket mennek x száz óra gyakorlás után,meg pl én hogy kikapcsolodásnak szánnák a játékot,pár kört vagy szakaszt naponta, de az időket látván még az életkedvem is elemegy.
Már most nyomatják a redditen a telemetriákat hogy vágják szanaszét a szakaszokat a rekord idők reményében.
Egyre nagyobb baj van itt a emberek fejében!Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Nem bírtam hogy ne vegyem meg Xbox SX re!
Gondoltam míg az asszony dolgozik szétküldöm a nappalit.😀
Most állítottam a Hori kormányt hozzá (most csak erre futotta), és azt kell mondjam hogy fülig ért a szám.Elsőre nekem nagyon adja, bár sohasem voltam egy grafika "huszár"!
Csak Horvát aszfalton mentem eddig (Hartje+Subaru Legacy) de nagyon tetszik a pálya dizájn.Pár patchel felhozzák még pálya melletti életet kicsit (nézők élővilág etc) akkor el leszek evvel jó ideig.
Érdekes hogy a Dirt rally 2.0 soha nem hozta nekem így a filinget,de ez igen.Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Én is szívesen neveznék csak azt nem tudom xbox ról is lehet e,vagy ez csak pc -s bajnokság? Amúgy összesen ha van a játékban 2-3 órám,de ha meg lenne adva mikor merre több időt szakítanék erre.Sajnos a kormány is porosodik már pár éve, ahogyan öregszem már csak funból megyek néha pár szakaszt kontrollerrel nagytévén.Hiába az ember kezd ellustulni,meg fárasztó az a nagy koncentrálás.Szóval ha kell egy sereghajtó,vegyetek be a buliba 😁
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Na beregeltem az EA hoz,van account ,jelentkeztem a versenyre és regeltem az xobox linket.Ezek után a játékban nem találom hol is kellene látnom magát a versenyt?
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Elkezdtem a Mexikót, eléggé durva így.Semmi sem belátható, először megyek rajta kontrollerrel!Az lenne a kérésem hogy a következő rallyn már ne legyen ez a reális törés,vagy lehessen állítani aki akarja.A RBR online módját is ezért hagytam abba mivel az ember beleöl a drága idejéből órákat, aztán egy cseréjének neki csattan hússzal és vége az addigi versenyek! Értem hogy ez így autentikus,de mi se nem ebből élünk,se nincsen végtelen időnk a pályák betanulására,ami amúgy is kiábrándító egy nem zárt pályás rally versenyen.Szóval én csak egy opciót kérek hogy aki nem akar mazózni annak legyen egy ilyen hétvégi vezető opció!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Amúgy nagyon adja a játék, és nagyon hangulatos így játszani hogy van egy közösség ahova beírhatjuk az aktuális sirámot vagy éppen élvezeti faktort! Eddig azért nem játszottam csak úgy volt a többi játék között amivel nem játszottam mert a közösségi játék igen jó ösztökélő erő! Viszont az adott feltételek mellett,nekem így csak frusztrációt okoz.Akár megoldhatnánk két csoporttal,egy profi és egy amatőr,ez is egy megoldás lenne.Mentem WRC autóval most aszfalton, hát majdnem elhánytam magam olyan gyorsnak tűnt!Lehet nekem valami régi group A S verda jobban adná,mint ezek az új Wrc szörnyek 😀🤟
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
-
Zoolee1976
aktív tag
Gyerek! Xboxon van meg a játék de controllerrel nem az igazi.Pcn van egy Logitech g 25 öm ha avval még működik a játék.Most akciós,csak az a kérdés megéri e megvennem a játékot ehhez a konfigurációhoz!? I7 7700k gtx 1080 SSD,16 GB ddr4 ram.Van aki ilyen konfigon tolja? Bírná ez a kofig 1080p ben 60+ FPS el?
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Köszönöm fun rally összeállítását!Megvettem a játékot eldöcörög a gépen olyan 30-55 fpsel,csak a sokszor akad a hang meg néha laggol.A Logitech G25 öt beüzemeltem és így sokkal jobb vezetni mint gamepaddal.Viszont egy kérdésem lenne.Eddig majdnem három perc büntetést kaptam azért mert elnéztem a féktávot és tovább csúsztam a staget határoló szalagnak,meg kicsúsztam oldalra a fűre mert nem ismerem még a pályákat semennyire! Szóval semmi vágás,vagy ilyesmi.Ez abszolút jogtalan a játéktól,mert ha elütöm a nézőket meg probálom vágni az utat jogos,de ez így bullshit!Nem lehet ezt kikapcsolni?Az ember úgy is veszít 4-8 másodpercet mire vissza kecmereg az útra,de ez hogy még hogy átszakítok egy műanyag szalagot és azért folyton 19-20 MP büntiket ad pluszba az mekkora gyökérség már?Az se nézett még Rally-t aki ezt belerakta a játékba!
[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Medium beállításokkal,ami borzasztóan ocsmány a Xbox series X hez mérve.De nem érdekel a grafika,csak legalább egy konstans szinvonalat várnék de nincsen.Azt hogy folyamatosan szakadozik hang nem értem,minden más játék gyönyörűen fut!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Nekem ugyan ez! Első stage után a második közepén öreguras tempó mellett 1 es kanyarokban kétszer és lecsúsztam a domboldalon 2x30 mp büntetést! Ahogy az Angol mondaná ez az árkád fos gumi kezelés ebben a formában "wasted Time"úgy hogy, neki vezettem kb 140 el fának a gépet,term damage! Jól esett el kell mondanom!😀Ebben a formában a WRC generation 5x jobb, főleg hogy most már van hozzá gázpedál mód ami megoldotta a gázzal kapcsolatos problémát!Itt nagyon jó a körítés,meg a sok információ az ea appban hogy hogyan mentél,vissza lehet mindent nézni,ez nagyon jó!De ez a sérülés modell és gumi "szimuláció" elbaszarint mindent.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Zoolee1976 #3496 üzenetére
Pedig most lett volna időm és kedvem végignyomni az egészet,de ha már a második szakasz így szopat hát!Ennyi időt én ebben a formában nem rakok a játékba,hogy aztán valahol a 15 szakasznál agyvérzést kapjak mert addig bírja a gumi váltó stb! Viszont sok szerencsét azoknak akik megpróbálják!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Hallo srácok!Valaki aki tudja írja már meg a magyarázatot erre! Végig megyek az első gyorson a time trialban ugyan azokkal a beállításokkal kocsival stb a "Monte Alloradu" szakaszon 5x és a végén megy kb 6:00-6:10 közötti idő!Erre élesben a kocsinak majdnem dupla fektávjai vannak mindenhol és ezért megyek neki mindennek?Ez hogy a bánatban létezik?
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Zsivany91 #3988 üzenetére
Nekem is valami hasolnó!Számoltam ha ebben a tempóban megyek végig akár még a negyedik hely is meglehet.A 12es 30 km es szakaszt full kopott gumival szoptam végig de az autó ment volna csak jégen mentem. A 13 szakasznál Point de lima nagyjavítás latom vagy négy dolog piros a többi narancssárga?WTF mondom,eddig ez nem éreztem a kocsin.Előtte mentem egy time trialt 6:22 mondom akkor 6:40 körül behozom a vasat "élesben"!Végre új gumik,ment is normálisan aztán lesodródtam az aszfaltról gyök kettővel,koccant az oldala és utána kész.Még megprobáltam a következő 30 km est de a negyedétől már 80-90 ment és lassult,a felénél ez emelkedős résznél meg 40-50 kmh.Ott adtam fel,aztán a következőben sem volt idő javítani szinte semmit,elengedtem!Sajnálom mert élveztem az elejét,de 50 kmh val nem fogok 40 km ert menni,hogy aztán a következő szervíz ponton valamit javítsak,utána meg a cél előtt álljon meg 3 kilóméterrel a vas.Így is 3 napra osztottam el eddig a szakaszokat hogy jobban menjen.Szerintem a szakasz második felének lehetne egy külön verseny csak nem realisztik töréssel és akkor mindenkinek lenne sikerélménye,mert ez így eléggé kiábrándító!Nem tudok mindíg max fitten leülni mellé,és egy kis hiba és nincsen szerencséd és onnantól beindul a szopó roller ami már nem az én világom.(ekég az a munkahelyen) Köszi a szervezést amúgy,amíg élveztem addig élveztem!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Gyerekek! Megihletett a kiesésem,a sok nyűgünk, na és persze a felszabadult pár órám.Bőszen "nektek írom a dalt" este remélhetőleg elkészül, és itt meg tudom osztani! Remélem pár mega MP3 at fel lehet tölteni ide!?
[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Láttam sok phs legény van Mariolata TT-n😁 Ötödikre jött össze ez az idő 11:28.204.Ha most még végig mennék 100x és állítanám az áttételt stb akkor talán még van benne 10mp.A WR meg egy Kínaitól 10:39.426 természetesen 037 el! Még talán egy 11:00.000 ás időt el tudok képzelni,de ez akkor is beteg és hihetetlen.Majd rákeresek a csávóra hátha rakott fel videókat, bár érzésem szerint nincs bizonyíték erre.Gondolom élesben a phs versenyen megyek egy 12:00.000 át mert nem bírom a nyomást,szar versenyző vagyok!
Ja, és kész a PH-s dal csak valahogyan fel kell ide töltenem, mert youtubera nem szeretném.[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4090 üzenetére
Nekem kötelező a Görög pályákat megtanulni,mivel minden évben Krétán nyaralunk és imádom azt a fajta élet stílust! Amúgy van valami ötleted hogy a youtubeon kívül hogyan osszak itt meg veletek MP3 fájlt!?Az egész kb 4 MB, viszont wavban jobb lenne de az sem több mint 40-50 MB.Köszi a szervezést még egyszer, frankó ez a közösség!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4365 üzenetére
Azt nem értem hogy itt szoros az hogy lehet hogy WRC ben ennyire távol van a mezőny pár embertől!? Beállítás kérdése, gondolom.Ez előző vb szakasz nem volt túl szimpatikus mivel durván kellett volna vágni hogy versenyképes időket menjen az ember.Jó lenne pár random generált kő a susnyás alatt a vágós részeken, máris nem lenne ilyen anti rally 🤟😉
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Na közben én is vissza tértem a nyaralás és egy "új" pc vásárlása után.Az i7 7700k gtx 1080 kombót cseréltem egy Ryzen 7 3800x gtx 1080ti gépre, papíron nem sokkal erősebb de a játékban nincsen már szaggatás ami ugye az eddigi versenyeim dobta a kukába.Szépen peng az új masina így talán már végig tudom nyomni a versenyeket!A második gyorson a vége előtt túlcsúsztam egy hosszú egyenesben asszem ott elment vagy 5 mp ha nem több.Nagyon hangulatosak ezek a szakaszok.Akartam a WRC hétvégi futamára menni de pénzügyi megfontolás miatt sajnos ez most nem játszik! Esetleg valaki tud olyan módot,amivel felvételről aznap meg tudnám nézni a versenyt? Mindenkinek sok szerencsét, én remélem holnap le tudom nyomni a maradék 4 szakaszt mert sajna utána újra nem leszek gépnél egy hétig.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4684 üzenetére
Köszönöm, ez most jól esett!A prohardveres dal meg van már,csak a videót szeretném össze rakni!😉
[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Szerintem szuper ez a kategória és pálya! Valahogyan a Wrc nem hozza nekem az igazi rally fílinget,de persze lehet csak az élet ment el mellettem így nagyon közel az ötvenhez! Emlékszem még mikor az annó Aurora szálló parkolójában (Balatonalmádi)1990 ben fotóztuk a Lancia Delta integrálékat, fekete fehérben úgy hogy aznap este mi is hívtuk elő a képeket! Nagy élmény volt, talán ezért is szeretem a régebbi Rally verdákat!Viszont hogy most röccenés mentesen megy a játék nekem, felsejlett előttem az az idő mikor a Richard Burns rallyt nyomtuk 2005 környékén.Nagyon tetszik a játék, szerintem köröket ver a Dirt rally 2.0 ra.Valahogyan abban a szakaszok nekem mindig olyan élettelennek tűntek,nincs is benn max 20-30 órám összesen.Na de ez már majdnem egy RBR Magyar plugin,csak itt van hozzá egy igen jó "elő "közösség is!🤟
[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Nem csalnak gondolom akik ilyen időket mennek, egyszerűen csak az irigység fortyog ilyenkor bennem!Leteszem a közel maxot a pályára amit csak tudok,persze lehetne még csiszolni pár másodpercet és akkor az eleje még mindig 20-30 másodperccel előttem van amit nehezen emésztek!😀 Jön az epe meg a forrongás,de aztán elcsitul 1-2 sör után.De pl ezt a Csortos Lacát már annó az Rbr ben is láttam, és ott is sokszor űr időket ment,az meg ugye nem egy csalókkal teli közösség!Aki annyi időt bele tolt, azt hiszem ott kell hogy tartson mint ő.Én meg maradok casual.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Ez az Osicko szakasz csak rémálmaimban jó jöjjön újra elő!Mintha jégen mentem volna, eléggé necces ez a fizikai változás Talán a esti hideg miatt,vagy csak ilyen direkt szoptatás az utolsó szakaszra.Pedig mondtam csak becsúszok a második helyre, hát nem!Hozom a formám ami miatt az RBR-t is abba hagytam.Mindíg jól megy a vezetés egészen az utolsó szakaszig, hiába nem vagyok egy versenyző alkat.😀(Ha focista lennék tuti a 95ik percben kapnám a vesztes gólt 😂)Amúgy majd nézzétek meg,mert Gomezre az utolsó szakaszon nem vonatkoztak a gravitáció szabályai.,😉(5:02) jégen azért nem semmi! Én forogtam kétszer meg a lassítóban beakadt a kezifék, hiába a jó öreg Logi g25 váltó negyedik fokozatba ment,nem kézifékbe!😀 Amúgy izgalmas verseny volt,gratula mindenkinek.Találtgyereknek nem lesz nehéz dolga itt sem azt hiszem 🤟Ha lett volna még két napom...
[ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Zoolee1976 #4701 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a bénaságom, végig mentem 4x Osícko-n ! Negyedikre lett egy 4:48.542, máris jobban érzem magam.👍Este kopott gumikkal akkor is nagyon ott van az a 5:02 Gomez,le a kalappal!
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Gratulálok Zsivány!
Hát a nevedben is benne van.
Szóval kontrollerrel hátra kötött kézzel,a monitornak háttal úgy hogy az asszony mondta merre fordulj így vertél a teljes mezőnyre mindent amit lehetett!😆 Annak azért örülök hogy nem a 500000 + forintos szimulátor felszerelésem mögött kellet ezt megérnem!😂 Szép volt fiú,ezt többen itt a hardveren nem fogjuk elfelejteni!Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4740 üzenetére
Szerintem ez egy igen jó ötlet hogy esetleg szorosabb legyen a mezőny! Én adom, főleg a mögöttem lévő egyetlen befejezett versennyel!😆 Mentségemre szolgáljon hogy a régi gépem alkalmatlan volt ehhez a játékhoz.Meg még az hogy amennyi gyógyszert kell reggelenként bevennem, nehéz olyan időszakot találni amikor pont teljesen nincsen semmi mellékhatás.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4754 üzenetére
Köszi,de első úgy sem lennék inkább a fun! Régebbi vadak.De majd dobjatok meg valami jó setuppal.😀Off: Sankt Pölten környékén vettünk egy lakást,most azt festem meg járólapozok.Off De ahogyan újra vissza értem a Logi G25 elé rettegjetek!😂😀
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4758 üzenetére
Hát ha még időben hazaérek akkor a Cordoba.A Lancert is szeretem,de mivel a privát életben is Seat Cordobam van csak az "újabb" szériából ez nem is kérdés!Imádom, szerintem nagyon jó autó még mindig.
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!
Akinek esetleg van kedve egy kis privát kihívást indítok, és a nyeremény egy vagy két nagyon finom sör vagy aki nem iszik pizza etc.
Nincsen erőm időm végig nyomni a Japo funt,csak egy szakaszon mentem 5-ik re egy 7:34.324 et.Nem lesz nehéz megdönteni.az időmet,de aki megteszi az kap annyit amit ígértem!Persze lehet holnap is lesz időm és megyek még jobbat bár nem valószínű, persze akkor az lesz az alap kihívó idő!Aki túl jó az a legrosszabb géppel menjen, már ha van ilyen ebben a katban de alapban Citroen Xara!Good luck feel the POWER!😉Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Találtgyerek #4842 üzenetére
A sör amilyet akartok!Holnap lesz 1 órám megyek akkor a 98.as Subaruval 😉
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Hűha,nem gondoltam hogyea sör pizza kihívás ilyen népszerű lesz!
Most próbáltam vagy 5x a japo pályát de nem gyorsultam túl sokat.Kb 5-6 másodpercet.Aztán Ratrak beállítása jót tett mivel ott már kb 7:25 alá mentem volna de az utolsó szalag korlát nem akarta ezt,meg azért már a harmadik sörömet pattinottam ki!
Szóval aki alá megy még ma azt meghívom 2 sörre,de aztán holnap már jobb időt fogok menni!😉Aki megdöntötte, attól kérek számla számokat hogy elosszam a "dicséreteket"!Találtgyerek, azért az durva amit futottál gratulálok.Pesze nektek is srácok (Ratrak,Gomez,Jlaci)Basszus még a végén kiforgattok a kevés kis pénzemből! Szép volt fiúk, már a pálya rekord listáján egyre gyűlnek a Magyar zászlók.Tulajdonképpen ez volt a célom, és sikerült is a versenyszellemet "ki dörzsölni" a palackból!😆😉Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Pizza sör kihívás vége!
Ma mentem kipihenten 4x lett egy jobb idő is,valszeg becsúsztam volna 7:20 alá de az utolsó jobbos túl nagy tempóban ment későn váltottam vissza és a szalagkorlát megfogott 50 méterre a cél előtt.
Utána a rögtön következőre 7:23.602,asszem ez marad már,több időm erre nincsen.
Köszönöm aki részt vett a kihivasban,
kérlek benneteket ha valaki igényt is tart a nyereményére,
az írjon rám privátban és megoldjuk valahogy a dolgot 😀![ Szerkesztve ]
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz Mike Farrel #4995 üzenetére
Én is ilyen vagyok,de a jó autóversenyzők általában nem lobbanékonyak, legalábbis mikor vezetni kell!Majd alakul, én is néha a pics.ba kívánom de sokszor meg akkora élmény hogy marad minden! Amúgy meg ezek a srácok igen jó közösség,csak az a baj túl gyorsak!😆🤟
Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz jlaci74 #4981 üzenetére
Jlaci, minden elismerésem!
Brutális idő,ez már szerintem közel van a maxhoz.A Wr-t meg persze nem is tudom felfogni!
Most rájöttem hogy ha jó ütemben váltok vissza kanyar előtt akkor az jó féknek is és utána kigyorsítani is könnyebb!
Majd gyere privibe a nyereményért 👍Zoolee
-
Zoolee1976
aktív tag
Maradjunk annyiban akkor,ha az életben találkozunk személyesen esteleg egy Rallye -n vagy valahol akkor bevasalhatjátok rajtam a söröket!👍
Zoolee
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest