Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirupka
csendes tag
Én nem ajánlom, az előző olvasóm ilyen volt, és hamar feladta az akkumulátor, illetve az usb-csatlakozó. Persze lehet, hogy rossz szériát fogtam ki, ha jól emlékszem, az edigi vélemények között olvastam ilyesmiről. PB Touch Lux 4-re váltottam, ég és föld a kettő, csak ajánlani tudom.
-
szirupka
csendes tag
Az előző olvasómat többek között azért cseréltem le, mert tönkrement a microusb csatlakozója, kicsúszik belőle a vezeték, és a laptophoz való csatlakozás is csak nehézkesen oldható meg. Szerintetek van lehetőség javíttatni, vagy felejtős? Köszi!
-
szirupka
csendes tag
válasz csigus #16462 üzenetére
Véleményem szerint ami a legfontosabb egy olvasó kiválasztásánál, a háttérvilágítás, a hosszú üzemidő és a logikus menürendszer. Ami előny még, ha sok formátumot tud kezelni, bár ez megoldható konvertálással. Ezért esett a választásom a Pocketbook Touch Lux 4-re, mert mindent tud, amire szükségem van, bár az üzemidőről még nincs tapasztalatom, remélem hozza, amit ígérnek. A 6"-os kijelző szerintem tökéletes, könnyű kézben tartani, és tökéletes olvasásélményt ad annak ellenére, hogy nem túl jó már a szemem. Vannak nagyobb tudású olvasók, egy ideig rá voltam kattanva a PB Touch HD3-ra, ami mostanában fog kijönni, de beláttam, hogy a zenehallgatást nem igazán használnám ki, illetve az az üzemidő rovására is megy, a bluetooth pedig helyettesíthető a wifi-s átvitellel. Ár-érték arányban szerintem most az egyik legjobb választás a Lux 4, és most a MM-ban jó áron (esetleg ingyen áruhitellel is ) elérhető.
(A Kindle Paperwhite is jó választás lehet, bár arról nincs tapasztalatom.) -
szirupka
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
szirupka
csendes tag
Sziasztok! Tegnap végre Pocketbook Touch Lux 4 tulajdonos lettem, és szeretnék hozzá tokot. Ki milyet használ? Tényleg csak az eredeti PB tokok tudják az automata alvás funkciót? Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom T Tablet 5G - kicsi a tét
- ZIDOO médialejátszók
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Ipad Pro 12,9" 5th M1 Chip 256Gb (WIFI), ZUGU mágneses bőrtok, TomToc táska
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest