Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jelenleg szerintem elvetemült ötlet. Rá lehet harapni a dologra, de csak csalódás lesz. Olyan ez mint 15-20évvel ezelőtt mobillal fényképezni. Ott volt a lehetőség, de a digitális fényképező nélkül nem lehetett értékelhető eredményt produkálni. Aztán ahogy fejlődött a technika ma már nem sok embert látsz kompakt fényképezőgéppel mászkálni, mert már a telefonod is elég hasonlóra képes.
-
fattyu
veterán
és ki az aki használta is?
én. siralom. olvasni szar olyan kicsiben rajta. a telefon funkciók használhatatlanok voltak. az akkuja úgy hogy CSAK az eink felét használtam se bírt ki egy egész napot ha nyomkodtam is.
tech demó készülék volt nem használható eszköz.Emberünk meg háborogjon ha ettől jobb a napja. azt vagy elfogadja hogy ez egy CÉLSZERSZÁM, és jó csak arra amit a neve is implikál. Olvasni. minden más amit beletesznek marketing meg verseny. aki elhiszi és azt várja hogy úgy tudja mint egy telefon, tablet, pc. az vessen magára. Már peersze értem a vásárló megtévesztése frázist, csak ha azt hiszi ez 4-5 hét üzemidő mellett megy majd ugyanolyan jól mint azokon amiknek órákban mérhető az üzemideje akkor azért talán mégis el van tévedve.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest