Új hozzászólás Aktív témák
-
Obus
tag
Semmi problémám nincs, éppen ellenkezőleg... Ilyen lemezeim vannak, és ilyeneket szeretnék venni is.. a kérdés az volt, van-e 10-es kiszerelésű, mert amit korábban vettem, és 25-ös, vagy 50-es volt, az szar volt.. Állítólag volt ebből hamisítvány, ami nem nem g04, vagy g05-ös alapanyagra készült.. Rég nem foglalkoztam a kérdéssel, ezért kértem tanácsot.
Honnan tudod, hogy tudod?!?
-
Obus
tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e még a 8x-os Ridisc, ami 10-es csomagolásban volt 1-1,5 évvel ezelőtt kapható, sötétkék színben? Ha nem, akkor melyik lett ennek az utódja, és hányas csomagolásban kapható? Egyszer volt nálam valami 25 vagy 50-es kiszerelésű, nem annyira sötétkék lemez ebből a típusból, de abból annyi rossz lemez volt, hogy visszadtam az eladóbak, szóval inkább 10-es csomagolású Ridisc kellene, abból jó a 8X, vagy 16X-os is. . Nem szertnék hamisítványokba belefutni megint, de szeretnék e márkánál maradni, ezért kérem a segítségeteket. Köszönöm!
Honnan tudod, hogy tudod?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest