Új hozzászólás Aktív témák
-
pami5
aktív tag
válasz N0zer0 #13258 üzenetére
A 10 évvel ezelőtti DVD-imet ellenőriztem. Az ellenőrzött 100db-ból 15db volt hibátlanul olvasható, 6db-nál semmi nem volt rajta, a többit HDD-re tudtam olvastatni és újra írtam. A legtöbbje az akkori "csúcslemez" volt, Fuji-R Mid: FUJIFILM02, ideálisan volt tárolva és írva (jó íróval, akkor még 4x-esen), mégis. A ma is használt LiteOn írómnak (tudtommal) az egyik legjobb hiba javító készsége van. Talán ennek köszönhetem, hogy a gyengébbeket is be tudtam olvastatni. Korábban is sokféle lemez volt forgalomban, ma is egy 25-ös hengerben csak néhány db, ha közel egyforma. "djculture"-nak sok mindenben igaza van.Sajnos!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
djculture
félisten
válasz N0zer0 #13256 üzenetére
Princo az még akkor eltünt a fenébe mikor megirtad, haveromnál 1000 darab ilyen dvd-röl tünt el az összes videója irás után 2-3 hónappal. Az a lemez egy igazi trágya mert egy elrontott széria (hordozórétege rohad) amit a gyárban kukába dobtak csak az okos biznyiszmenek kiloptak, kb mint régen a legyelpiacon a mindenféle hamisitott vhs üres kazik
Van normális Princo is de az amit itthon lehetett kapni az nem az volt...[ Szerkesztve ]
-
pami5
aktív tag
válasz N0zer0 #13256 üzenetére
Akkor ezeknek kuka? Találkozott már valaki hasonlóval?
Mit értesz - hány éves - régebbi alatt? Ezt nem lehet állítani! Ezen az op. rendszeren, ezzel az íróval, ilyen az eredmény! Klf. írók - esetleg op. rendszerek - különböző hiba javításra hajlamosak. Érdemes másikkal is próbálkozni. A régebbi - 6-8 éves - DVD-k között is volt rossz-jobb, persze sok mindenen múlik (író, fw, írási sebesség, adat tartási készség, DVD tárolás, stb.).[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest