Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Világos.. kösz az infót mindenkinek.
-
törölt tag
Üdv! Remélem jó helyre írok kérnék egy kis segítséget. Kaptam egy Strong srt 8114 készüléket. Invitel tv szólgáltatóm van analóg. A házba bejövő antenna kábelt kihúztam a tvből aztán be a boxba. Tv-ét a boxxal meg összekötöttem scartal. Be is jön a box menüje illetve usbről a filmek stb...
Viszont be szerettem volna fogni a csatornákat is de akárhányszor keresek mindig azt írja nem talál vagy nincs csatorna. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest