- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Nem csinál globális szuperhatalmat Indiából az akadozó űripara
- Egy dolgot már elért az AI: még többet vásárolunk
- Ultragyors EV-töltőkért szövetkezik az Xpeng és a Volkswagen
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz attuska #4222 üzenetére
A linuxtv.org-t és a kapcsolódó levelező listákat magam is nézegetem a forráskóddal együtt. Készülget a WinTV HVR 930c / Hauppauge Quattro / Cinergy HTC XS HD driver, csak lassan (zárt kódbázison már működik a fejlesztő szerint). Gondoltam hátha bennfentesebb információid is vannak. Az xbmc egy linux-n is futó HTPC frontend, ami bele illene az otthoni rendszer koncepciómba. Én is csak innen tudok róla: dabadab munkássága a logout-n
Az XC5000 chipről (WinTV HVR 930c-ben is ez van) / linux driverről és általában a tunerekről itt is olvasható némi fejlesztői információ (Devin Heitmueller tűnik aktívnak a csapatból): KernelLabs.com
Ha jól sejtem neked sem létkérdés a DVB-T.
adam3 Biztos triviális, de úgy tudom az osztrák adások MPEG2-sek. Talán kódek?
[ Szerkesztve ]
-
GBogyó
tag
válasz attuska #4222 üzenetére
Én is keresek egy általánosságban jó dvb néző alkalmazást linux alá, de a kaffeine, vlc, me-tv marhára ronda ahhoz képest, hogy valami minimális design-t elvárnék. Ezért nyitottam a média centerek felé, de még nem sikerült eredményt elérnem.
Sajna a win7 alatti media center szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 5320 /i5-1135G7/16GB/512 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 5420 /i5-1145G7/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest