- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Sordoran #74493 üzenetére
Szerintem jól mondod bár én sem néztem mélyebben utána. Ami közvetlenül nem érint azt nem mindig tudom teljes részletességgel.
Itthon ha papírjaid vannak, a gép matricázva van és használod az appot akkor szerintem max szóban mondjanák erre, hogy máskor kisebb akksival. De ha ellenőriznek akkor az valószínűleg lakott terület környékén lesz és mert valaki bejelenttet, hogy nem tetszik neki amit csinálsz, akkor meg kevésbé az akksi lesz az probléma. Ha meg esetleg tiltott helyen repül az ember és azért, akkor szintén ez lesz a legkisebb problémaattól függetlenül én inkább viszek magammal 3 normál akksit, minthogy ebből probléma legyen, de az az én személyes dolgom
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest