Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz ladislausony #4021 üzenetére
Szia!
Én a P4P-hez innen, és ezt a kártyát használom!
A P4P-n nincs olyan felvételi mód,(4K 100Mbps) ami "kiakasztaná", és filléres tétel...
Van belőle itthon pár darab, kollegám és én a melóban a ("nagy")kamerákba is ezt a zsugát használjuk, napi szinten írás, formázás....de még egy sem ment tönkre.
Jó szívvel ajánlom....mind a kártyát, mind pedig az eladót!
De ha valaki otthon van külföldi kártya rendelésekben sincerity neve nyilván nem újdonság[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
válasz ladislausony #4021 üzenetére
Sztem bármelyik, nem túl hosszú USB-C kábel megfelelő. Mire tudod egyébként használni? Képek letöltése? Én 1x használtam, amikor a firmware-jét frissítettem, azóta soha.
Az sd kártya nem árt, ha tudja írási sebességben a 150Mbps-ot. Használok olyat is, amiért szól, hogy lassú, de folyamatosan tud rögzíteni rá. Szóval nem érzékeny a kártyára. Van egy grátiszba küldött kínai 32 GB kártyám, azzal is megy a folyamatos 4k record. Az olyan 120-al írható.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest