Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

senior tag

válasz Noukoum #1307 üzenetére

Nem értem, hogy miért pont az illegális tartalomfogyasztáshoz kellene visszanyúlni. Feltételezem, hogy egy csomóan rendelték meg tévézés és/vagy másik streaming szolgáltatás(ok) mellé, és ha úgy döntenek, hogy a D+ nem éri meg, akkor van hová visszanyúlni.

A D+-szal tapasztalatom szerint pont az a legnagyobb baj, hogy önmagában még a tévézést sem váltja ki, csak akkor, ha (1) valamiért pont a D+ világára vagyunk rákattanva (marvel, sw, stb.), vagy (2) mindegy mivel, csak szeretnénk elütni az időt. Ha időnként néznénk valami mást (sportot, természetfilmeket, régi filmeket, magyar vagy európai filmeket, stb.), akkor ezt a D+ kínálatában nem találjuk meg. Lásd még: [link]

Mikor másfél hónapja előfizettem, bennem is felmerült, hogy le kéne mondani a tévé előfizetést, és elkezdtem figyelni, hogy amit tévében megnézésre érdemesnek ítélek, azt el tudnám-e érni mondjuk streamingen, és nagyon gyakran az volt a válasz, hogy nem (legalábbis előfizetéses formában nem), amit meg igen, az különböző streaming szolgáltatások részeként található meg.

Ha viszont nem csak D+-t néz az ember, és korlátos az ideje, akkor elég hamar előkerülhet az a kérdés, hogy az a havi néhány film megér-e havi 2500 (3500, stb.) forintot. (Pláne, ha a Disney nekem ötven százalékkal drágábban adja, mint másnak :D .)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák