Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Harbinger85 #247 üzenetére
Passz, PC-n simán csak a böngészőt használom, azzal még nem volt nagyobb gond.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek ugyan úgy fog működni a "megosztás" itt is, mint a Netflixnél? Egy évre hárman fizetnénk be, de ha nem tudjuk úgy megosztani az előfizetést mint a Netflixnél, akkor inkább nem osztozunk a haverokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz adlersson #246 üzenetére
A Windowsos app milyen? Engem az érdekelne a legjobban, mert hiába a teló meg a okosTV, ha úgyis PC-n nézem. Ha hozza azt a szintet képminőségben, mint a Netflix és a prime Video egyszer előfizetek. De kivárom a 14.-ét, remélem úgyis végig böngészhető lesz a videótár.
-
válasz negyven2 #227 üzenetére
"Amúgy mag az app minőségé, kezelhetősége milyen egy Netflix-hez képeset?" - Nekem Galaxy S21-en minden gond nélkül ment elsőre, de például asszony Z Flip 3-ján, miután kiválasztotta a videót csak töltött, de a film végül soha nem indult el. Újratelepítés viszont legalább egyszerűen megoldotta a gondot.
Olyan viszont mindkettőnknél előfordult, hogy ha az app valamiért nem tud 2ms alatt kommunikálni a szerverrel (pl. a hálózat minősége nem 4G+, hanem csak HSDPA), akkor a felhasználói fiókba történő belépéskor, a PIN bepötyögését követően nem azt írja ki, hogy gondja van a hálózattal, hanem, hogy rossz a beírt PIN. Ennek köszönhetően így egyszer már ki is zártam magam, holott a PIN jól volt megadva. A Google Play-en elégedetlenkedők problémáit így nagyrészt megalapozottnak gondolom, tényleg bugos az app néha.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Hege1234
addikt
válasz l.skywalker #243 üzenetére
köszi!
negyven2:
aha, az lesz -
pkaresz
őstag
válasz l.skywalker #243 üzenetére
+1
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Hege1234 #239 üzenetére
Ami tegnap jött azt kaptam:
Feladó: disneyplus@mail.disneyplus.com
Tárgy: Mit nézel először?Levél alján:
"Azért küldtük ezt az e-mailt, mert korábban hozzájárultál, hogy a Walt Disney cégcsoporttól értesítéseket és információkat kapj."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Hege1234
addikt
válasz l.skywalker #237 üzenetére
promót te is kaptál vissza?
mert nekem még semmi nem jött pedig már többször is beírtam a mail címem -
Apa+Fia
aktív tag
Én ezt kaptam: A legnagyobb kasszasikerektől a kihagyhatatlan sorozatokig megannyi nagyszerű műsor vár rád a Disney+ június 14-i indulásakor. Mindez csupán 19.890 forintért*. Figyeld a beérkező leveleidet - a szolgáltatás indulásának napján elküldjük neked e-mailben, hogyan tudod beváltani az ajánlatot.
Apa csak 1 van!
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #235 üzenetére
"Igen, de a regisztráció végül is egy e-mail megadása volt vakon amire nem jött vissza értesítés "
Még nem jött!
Amúgy meg de, mert tegnap jött egy (mindkét megadott címre) egy újabb prómon levél (drótposta üzenet!)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #232 üzenetére
Én ezt úgy értelmezem, hogy ha 14-ig regisztrálsz, akkor a 14-én kapott "kuponnal" 26-ig tudsz kedvezményesen előfizetni.
-
negyven2
veterán
válasz norbertoth #228 üzenetére
Ez így igaz bár hivatalosan az is úgy van, hogy akár 24 óra is eltelhet, mire megjön az email... vagyis egy ilyen esetben se kell nyomogatni a frissítés gombot... még akkor se ha azt anno a clickclickclick oldalhoz csinált nyomogató gép csinálná meg helyettünk
Chris0321: 14-én küldik ki mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz norbertoth #228 üzenetére
De azt még 13-án megküldik, nem?
-
norbertoth
senior tag
Az exkluzív linkhez nem kell majd F5-öt nyomogatni úgyis email-ben küldik.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
negyven2
veterán
Én is így tartom logikusnak, de ettől függetlenül még ott van az például, hogy hivatalosan lesz 800+ sorozat és a kereső a Holland esetén 560, míg Ausztrál esetén 678 sorozatott ír ki (az összes, magyar lokalizáció nélküli is benne van). És ezek mind Star+ területek! Vagy itt sorozat évadott értenek. Esetleg itt is telenyomjak hazai és környező országbeli TV-s sorozatokkal?
De már kevesebb mint hét és úgyis megtudjuk (ott pihen már egy ideje a Revolult széfben az ára is).
Amúgy mag az app minőségé, kezelhetősége milyen egy Netflix-hez képeset? Számomra amit használók ez a legjobb, míg pl. egy Prime Video oké, HBO Max meg szörnyű (bugos).
Viszont a hivatalos oldalon lévő visszaszámláló szerint 14-én reggel 9-kor indul, tehát akik 14-én 0:01-kor nyomogatnák az F5-öt azok nyugodtan aludhatnak . Ugye itt is minden tartalmam az USA nyugati parti ideje szerinti 0:00-kor kerül fel!
-
-
wwhy
veterán
Országtól függetlenül bejön minden tartalom, vagy szűr, mint a Netflix? Külföldön dolgozom, jó lenne a HU tartalmakat elérni
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
negyven2
veterán
Igazából csak a furcsa, hogy egy The Simpsons, Family Guy esetén az összes eddigi évad jön, de egy már rég végetért esetén, viszont fokozatosan adják majd ki az évadokat. Mint írtam nekem nem gond, de másnak lehet (de azért csak én hoztam fel ezt )
Amúgy én is ismerem ezt az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
ebayer
tag
válasz negyven2 #216 üzenetére
Mondjuk pont az általad említett sorozatok fenn vannak teljes egészében.
Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy adott hónapban milyen tartalmak jelennek meg a Disney +-nál az USA-ban, Kanadában, UK-ben vagy éppen Ausztráliában. Magyarországon is valószínűleg ehhez hasonló módon fognak felkerülni a különböző tartalmak.
-
negyven2
veterán
Kettőt fajta
vanlesz, az egyik havonta (2 490 Ft)a másik évente (24 900 Ft). Most ugye van akció, hogy 8 havi előfizetés árába (19 890 Ft) kerül az első éves előfizetés.Illetve ez jött ma:
A legnagyobb kasszasikerektől a kihagyhatatlan sorozatokig megannyi nagyszerű műsor vár rád a Disney+ június 14-i indulásakor. Mindez csupán 19.890 forintért*. Figyeld a beérkező leveleidet - a szolgáltatás indulásának napján elküldjük neked e-mailben, hogyan tudod beváltani az ajánlatot.
*Megtakarítás 12 hónap havi díjas árához képest (2490 Ft/hó az induláskor). Regisztrálj előzetesen június 14-ig, és elküldjük e-mailben ajánlatunkat szolgáltatásunk indulásának napján. Az ajánlat június 26-ig érvényes. Előfizetésed, egészen a törlésig, az aktuális éves árat alapul véve ismételt jelleggel meg fog újulni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Nem találtam információt a fizetési ütemezésről. Az előzetes regisztrációhoz kötött kedvezményes díj egy évre egyösszegben fizetendő, vagy havonta vonják le?"Aki ad,az nyer"
-
norbertoth
senior tag
Igen itt a filmek mennyisége sehogy se jön ki, jóval többnek tűnik, nem baj csak furcsa Engem egyébként nem zavar ha hetente jön egy rész egy sorozathoz, mert nem bírom magam utolérni így se
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
negyven2
veterán
Én tisztában vagyok ezzel, nem is ezért írtam. Csak pl. a saját ismerősi körömben is vannak olyanok akik például meglátták, hogy: jééé ott van a teljes Futurama, Scrubs, Lost... na akkor dara lesz belőle. Csak nehogy meglepetés legyen másoknak, hogy itt is így működik a rendszer (mint pl. HBO Max esetén).
Illetve érdekes az is, hogy mit értenek sorozat/film alatt, mert jelenleg 376/417 sorozat és 1032/1100 film esetén (Net/Aus) van magyar felírat a Dsny.pl alapján, míg a hivatalos közleményben 900+ film, 800+ sorozat és/vagy 150+ saját gyártásról írnak.
[ Szerkesztve ]
-
ebayer
tag
válasz negyven2 #214 üzenetére
Ez nem szinkronfüggő. Minden régióban így kerülnek fel a sorozatok (az újabbak részenként, míg a régebbiek esetében évadonként vagy több részenként). De mi ebben a probléma? 18-20 évados sorozatokat nem tudsz 2 nap alatt úgysem ledarálni (nincs is értelme). Általában szerdán kerülnek fel a sorozatok, a filmek pedig pénteken.
Egyébként az elmúlt napokban felgyorsult a magyar szinkron és/vagy felirat pótlása. Látszik, hogy közeleg az indulás dátuma.
-
negyven2
veterán
válasz norbertoth #213 üzenetére
És azt is, hogy pl. sok akár befejezet sok évados, sorozat esetén tényleg nem egybe kapjuk meg (pedig van hozzá mind szinkron/felirat), hanem heti, havi frissítésében pl. Futurama/Lost/What We Do in the Shadows (bár ez fent van HBO Max-on és oda jön egyből az új évad).
-
cujo69
tag
-
norbertoth
senior tag
Közben meg lett, ott vannak a Holland oldalon is csak nem angol névvel
[kép][ Szerkesztve ]
-
ebayer
tag
válasz Harbinger85 #203 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de nálam (angol account) nem tűnt el semmi (Majmok bolygója, Star Wars filmek, Home alone - 6 rész is , Alien mind-mind nézhető továbbra is). Sőt! Ma felkerült végre a MoonKnight utolsó részéhez is a magyar hangsáv, illetve megkapta a szinkront a Hawkeye.
-
negyven2
veterán
válasz norbertoth #208 üzenetére
Amazon Prime Video esetén is elfordult már olyan, hogy bár egy filmen, sorozaton volt magyar felirat szinkron, de az megsem volt elérhető a magyar Prime-on jó ideig. Valószínűleg megcsinálták előre inkább sok más kisebb piac lokalizációját, mint egyesével a megjelenés elött. A Disney+-on elérhető filmek esetén szinte biztos, hogy a DVD/Blu-Ray-re is felkerült szinkronokat, feliratokat vették át. Sőt szerintem a már TV-n, más streaming szolgálaton leadott sorozatok is hozzák magukkal az ottani lokalizációt. Ugyanis nem hinném, hogy mindent amit most látunk Holland/Ausztrál Disney+-on az újra szinkronizált, fordított verzió lenne (így is túl vannak terhelve a msoatni munkákkal a hazai szinkron stúdiók, felírat készítők... ahoz már nem lenne kapacitásuk, hogy minden régi tartalomhoz is újra kellene csinálni azokat.
Illetve Disney+ esetén is, ahogy nézem az az van mint Prime Video/Apple TV+ esetén, hogy szinte minden régióban elérhető minden szinkron és felírat.
-
norbertoth
senior tag
A heti bontás az még rendben is van az engem sosem zavart, inkább a sima filmek lokalizációja, mert annak pl nem látom értelmét hogy egy külföldi országban ahol nyilván nem magyar szinkronnal fognak filmet nézni elérhető legyen, nálunk meg ne lenne elérhető a saját nyelvünkön. Szerintem is nagy az esélye hogy amihez ott szinkront ír az nálunk lesz, csak kicsit felocsúdtam hogy írta fórumtárs az eltűnő filmeket, de semmi pánik
-
negyven2
veterán
válasz norbertoth #205 üzenetére
Igazából az, hogy jelenleg ezen adatbázis alapján az, hogy van valamihez magyar lokalizáció az nem jelenti azt, hogy az automatikusan azt, hogy az elérhető lesz itthon is induláskor. Persze elég nagy rá az esély, hiszen megcsinálták hozzá, vagy már a meglévőket átvették (pl. a fizikai kiadásokról). Illetve azt is érdemes tudni, hogy a Disney+ összes régiójában estén is bevett szokás az, hogy hiába jött már ki egy sorozat teljes évadda , vagy egy film már (és van hozzájuk teljes magyar lokalizáció), attól még simán lehet, hogy hetiben/haviban fognak felkerülni az új részek, filmek.
Még az is elképzelhető, hogy a meglévő pl. Marvel/Star Wars sorozatok is csak hetiben fognak kijön (tehát pl. egy Loki, Hawkeye, WandaVision, Madalorian etc. esetén 14-én csak az első részeket teszik elérhetővé, és hetiben fognak jönni a többi részek). Vagyis a most elérhető tartalmakat csak fokozatosan teszik elérhetővé.
Ez a lengyel adatbázis igazból csak egyfajta útmutatásént, esetleges tartalomi előzetesnek volt mindig is jó.
-
norbertoth
senior tag
-
norbertoth
senior tag
Egyébként most nézem hogy az összes Star Wars is eltűnt a Holland katalógusból, itt valami más van, ez a lista már nemigen mérvadó mert az lehetetlen hogy nem lesz fent egy Star Wars sem. Magyar szinkronra szűrtem és az összes formátumra, de sehol nincs, az Ausztrál oldalon viszont ott van mind de a többi klasszikusnál is, szóval szerintem minden lesz nálunk amihez van szinkron, nehezen tudom elképzelni hogy nem így lesz.
-
norbertoth
senior tag
Most hogy írod és valóban csak az Alien Covenant maradt, Reszkessetek betörőkből is csak pl az első rész, Télapuból semmi. Remélem azért ezek lesznek nálunk, mert a régi klasszikusok hiánya nélkül ez a lufi hamar le fog ereszteni. Az ausztrál régiónál ezek mind elérhetőek, de sem a Cseh sem az USA régióban nem listázza, szomorú lennék... Csak nem tudom annak mi értelme lenne hogy pl az ausztrál régióban ott a magyar szinkron az audio track-nél, de nálunk nincs, szerintem lesznek nálunk.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak érdeklődnék ,hogy a fent Dsny.pl tartalma mennyire releváns a hazai kínálathoz? Mert pár hete néztem és azóta eltűnt gyakorta az összes Alien film, a klasszikus Majmok bolygója filmek és még jópár dolog. Bár túl jó is lett volna ilyen tartalom. Szép és jó, de a Star Wars 6 részén meg a Marvel címeken felül hogy őszinte legyek a Disney+ sem túl erős, legalábbis számomra. Csak azért "várom", mert lesz neki Pc-s appja, így remélhetőleg jobb képminőséget add PC-n, mint a HBO Max. Mert az gyalázat.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #200 üzenetére
Mondjuk ott a Warner kijelentette, hogy 45 nap után érkezik minden HBO Max-ra. Ebben az esetben inkább érzem ezt reklámnak, hiszen nem csak nálunk indul most a Disney+.
Például az Etrenals 68, a Shang-Chi pedig 70 nappal a mozis bemutató után került fel Disney+-ra. Vagyis igazából a Disney esetében főleg attól függ, hogy mennyire "sikeres" az adott film a mozikban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest