Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ha jól értelek, elvégezted az Ügyfélkapu+-regisztrációt, de az valahogy nem sikerült ÉS nincs meg a törlőkód sem?
Ezt szerintem csak kormányablakban tudod helyretenni.Most találtam: [link].
Ha nem tudja a törlőkódot, személyesen a kormányablakokban és az okmányirodákban vagy videochaten igényelhet új kódot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
A szolgáltató (vagy annak egy ügyintézője) dönthet úgy hogy nem az előfizerő kapja, így a cég a polgárokon keresztül zsarolni tudná az államot.
Vat?
Szerintem túl sok akciófilmet néztél.
Ez Magyarországon biztos, nem történhetne meg, de a világ normálisabb felén sem. Sokkal inkább az asdf_ által is említett csalás lehet a buktató. Tehát egy harmadik fél szerzi meg az előfizető kártyáját, és így nála landolnak az üzenetek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Schafranek #561 üzenetére
Ha van megfelelő személyid, aminek tudod is a PIN-kódját, akkor elvégezheted az új regisztrációt azzal.
Ha nem, akkor kormányablakba kell ellátogass.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #311 üzenetére
De nem kell kormányablakot meglátogass! Az csak a DÁP-hoz kell.
Letöltöd a Microsoft, Google (vagy akármelyik másikat, én pl. a Bitwarden nevűt használom) Authenticatort, beállítod az Ügyfélkapu+-t és ennyi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Most kipróbáltam egy tetszőleges 2FA-kóddal, amit hozzáadtam, teljesen jól használható volt, akkor és arra frissült, mint a másik beállított 2FA-app.
Viszont az előzmények törlése törölte a beállított TOTP-t.Én két dolgot tettem, mikor ismerősnek elvégeztem a váltást. A generált kódot elmentettem, hogy később is beállítható legyen, illetve a beállítás közben feldob egy törlési kódot, amivel az egész Ügyfélkapu+ kikapcsolható, ha valami elcsúszna a beállítás közben, esetleg törölni szeretnéd az Ügyfélkapu+-t, ezt szintén célszerű eltenni biztos helyre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-roller topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest