- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tegnap bekötötték hozzám végre a DIGI-t 40/20, teljesen hibátlan maga a sebesség, ahogyan azt a kép is mutatja.
Gondom egyedül torrentel van. Letölteni remekül tudok, 5 megabittel a aszfaltról, de feltölteni már nem. Próbálna a kliens csatlakozni, de nem sikerül, pedig 170 leecher van a bolyban. Elvétve sikerül egyhez-egyhez csatlakozni, akik kivétel nélkül mind a catv.broadband.hu tartományból vagy honnan érkeznek. Próbálná adni hozzám a többit a rendszer, de semmi. Nyomtam egy CTRL+G utorrentnek, hogy milyen a kapcsolatom, ott aktívnak ír. Megnéztem aszfalton mit ír hozzám, ott is aktívnak tett. Ehhez képest nem csatlakozik hozzám szinte senki. Mi lehet az oka?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz sfdrakex #8841 üzenetére
Üdv.
Ezeket sajnos végigzongoráztam és ennek ellenére semmi javulás. Most is maradt az, mint ami ezen a [képen] látható. Van egy rakás ember akihez lehetne, de max 1-2 csatalkozás jön össze, oda is 1-2kbs a feltöltés.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, bőven van bennük igazság. Kicsit türelmesebb leszek aztán csak összejön egyszer. : ) Mellesleg FTP-re a munkámat most már öt perc alatt feltöltöm a régi egész éjszaka ezért ment a gép idők helyett. : )))) Klassz ez a DIGI.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Megint volna egy kis kérdésem, de most talán általánosabb. Igényeltem magamnak e-mail címet, azonban az smtp nem akar menni. Amikor e-mail címet igénylek automatikusan generálódik smtp hozzáférés is ugyan azzal a jelszóval, mint amit az e-mailhez kaptam, vagy még azt is kell külön kérnem szerintetek?
-
Agostino
addikt
Nem tudom, van-e köze hozzá, de IPv6 telepítve?
-
Agostino
addikt
Ha esetleg van itt olyasvalaki, akinek iPhone 3GS-e van, és beállította rajta rendesen a DiGi-s postafiókját, az írja le hogyan csinálta, nekem mindig visszadobja a DiGi smpt-jét vagy pop beállítását. : (
-
Agostino
addikt
válasz sfdrakex #9295 üzenetére
Ne már... hát azt a hajamra kenhetem akkor, meg a telefonom teljes postafiókrendszerét. Eddig a levelezés smtp szolgáltatását a t-online smtp-je oldotta meg, azt hittem ez most is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kupon kunyeráló
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest