- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz Cyberfaust #90275 üzenetére
Nem tudom mennyi idő, a kirakott papírokon az volt, hogy majd ők telefonálnak és mindenkivel egyeztetnek időpontot. A tőlünk pár tömbnyire lévő Pozsonyi 6/a-b-c-nél vettem észre, hogy oda már az 1000-est írja, korábban amikor ránéztem még 100-es volt.
-
ruzsass
tag
válasz Cyberfaust #103882 üzenetére
Úgy jelentsd be a net szakadozást, hogy eleve ONT cserét kérsz és akkor eleve azzal jönnek ki, mert sajnos most nem kapnak újakat csak másoktól lecserélteket. AFiberhome-ot említsd meg hogyazt nem kérsz mert azzal jön a szakadozás. Én az utcán kaptam el a DIGI-s szerelőt és ezt a módszert ajánlotta és így nekem szó nélkül cserélték pedig előtte már vagy 3-szor jeleztem nekik az állandó 25 percenkénti megszakadást ők is látták de ráfogták az én routerembe. Ezután volt router csere illetve jeleztem hogy máshol ez a router más ONT-vel simán szakadás nélkül megy ezt már hajlandóak voltak elfogadni és szó nélkül berögzítette a kérésemet telefonon és a kijövő szerelő sem akadékoskodott már.
[ Szerkesztve ]
-
.:ZS:.
senior tag
válasz Cyberfaust #103888 üzenetére
Köszi!
FTTB-ről nincs szó, csak optikáról. Viszont az hasznos info, hogy az AX-es nem ONT. Én abban a hitben voltam, hogy az is ONT és router egyben csak tudja a WiFi6-ot. Akkor nem fogom pluszba megrendelni az AX-est es reménykedem, hogy ne szar ONT-t kapjak
Szerk: Az összefoglaló szerint az AX is ONT és a Digi oldala alapján FTTB-hez nem is kérhető. Így kérdésem továbbra is fenn áll. Megéri ez a Huawei bridge modeban?[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
válasz Cyberfaust #104205 üzenetére
És Borisz76:
Sajnos nincs módom ellenőrizni az ügyfélkapun, ismerős internetéről van szó és elfeljtette a jelszavát.
Viszont visszadugtam az ontba a routert és egyből működött.
Ebből arra következtetek, hogy hiába mondta a digi, hogy átállítják az ontot bridge módból router módba, nem tették meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest