Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz Dyraxx #104134 üzenetére
Igen az világos. Nem tudom miért spórolják le a TV-ből a Gbit LAN-t mikor az az árához képest egy filléres tétel lenne. Nagyjából megbeszéltük itt az előbb, hogy mikor van szükség 100M-nél jobb kapcsolatra. Mivel a te felhasználási szokásaidat nem ismerem csak rákérdeztem, abból indultam ki, hogy eddig az alap ONT-al használtad, az meg nem szokott többel menni 150 Mbit-nél, ezért gondoltam elég lenne oda a LAN is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Dragon3000
veterán
válasz Dyraxx #94093 üzenetére
A szerződésben a pppoe kapcsolathoz szükséges felhasználó és jelszó szerepel ezt nem tudod megváltoztatni, semmi köze az ont vagy a router belépéséhez szükséges adatokhoz.
Belépsz a router kezelőfelületére és a wan részen kiválasztod, hogy pppoe és megadod a szerződésben lévő felhasználónevet és jelszót. De ha nem megy, akkor a router típusát leírva könnyebb lesz a segítség is. -
Dragon3000
veterán
válasz Dyraxx #94091 üzenetére
Nem érinti az átállást a jelszó hiánya.
Igen ont ezres portját kötöd össze a router wan portjával és minden eszközt a routerre kötsz. Kell a szerződésedben lévő felhasználó és jelszó (ha nincs meg, akkor az ügyfélszolgálat is megmondja beazonosítás után), a routerben való pppoe beállításhoz.
Bridge módban nincs kezelőfelülete az ont-nak és a wifi is inaktív lesz benne, így nem tud gondot okozni. Ha van tv és/vagy telefon, azokat továbbra is az ontra kell csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Dyraxx #93702 üzenetére
A TP-Link-eket nem ismerem. Az első routerem egy ASUS RT-N15U volt, hűségesen szolgált hibázás nélkül. A második egy ASUS RT-N18U, nem volt vele semmi gondom, nem botlott, most a szekrény tetején pihen a dobozában. Lecseréltem ASUS RT-AC65P-re, mert csak, épp volt rá pénzem. Nem kellett csalódnom. Ami pedig azt illeti, ~940/320Mbs a sebesség, nem botlik, nincs szakadás, teszi a dolgát becsülettel.
No persze azt veszel, amit csak akarsz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
MODERÁTOR
-
Vakegérke
félisten
válasz Dyraxx #93698 üzenetére
Javasolnám az ASUS RT-AC65P AC1750-t. Megelégedéssel használom és ha jól tudom, akinek ez van, nincs nyűgje vele gyári firmware-rel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
iMaverick
addikt
válasz Dyraxx #93692 üzenetére
Párszor már előjött ez a "miért adnak ilyen f@s ONT-t a Digi-sek?" téma.
Többször átrágtuk, hogy egyszerűen nem érné meg nekik valami "komolyabb" ketyeréket beszerezni és azt kiszórni az előfizetőknek. Magyarán nem fogod tudni kicseréltetni velük.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
válasz Dyraxx #93685 üzenetére
Te nem tudod cserélni a Digi-s ONT-t. Ha több kell, mint amit a szolgáltatói eszköz nyújt, akkor ahogy Jorus kolléga is írta: bridge módba kell kérned az ügyfélszolgálaton az ONT-t és a saját eszközödet kell majd rádugni.
szerk: nem egészen pontos, amit írtam. Még használhatod úgyis, ahogy nálunk van: valóban beteszel egy plusz eszközt a hálózatba és access point-ként használod.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
nagyúr
válasz Dyraxx #93685 üzenetére
Csak b, g, n szabványt tud, 5GHz-et nem. A megoldás: bridge módba kéred és mögé teszel egy épkézláb ac routert.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest