- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz HUfantom #25983 üzenetére
UPC-t az adja el hogy jó ár/érték arányú koaxszolgáltó, 100% sosem vált, UPC topicban többen is vannak akik nem mentek át a Digihez, ahány ügyfél annyiféle igény, nem mindenkinek számít hogy van gigabit.
Vidéken sok kis szolgáltató docsis 2-es netcsomagot ad. Invitel koax (ex Fibernetes) terület többségén d2 van+Digi koaxon 4/1 és 8/2-őt ad.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz HUfantom #25983 üzenetére
Innen-onnan hallottam, hogy a UPC a "Digivel fertőzött" területen hajlandó a Digihez közeli jó árakat adni, de megfigyelésem alapján minden ügyfele átmegy a Digihez...
Amikor elhagytam az UPC-t egy érdekes dolgot tapasztaltam. Az ügyintéző rezignált arccal, mindenféle ellenvetés nélkül átvette a modemet és a kábelt. Elém tolta a megszűntetésről szóló iratot és én aláírtam azt. Korábban az volt a módi (több ismerős beszámolója alapján), hogy amikor kilátásba helyezte az ügyfél a szolgáltatóváltást, az ügyfélszolgálat - érdekes módon - rögtön tudott nem publikus kedvezőbb ajánlatot adni. Persze annyira nem volt kedvező sosem, hogy érdemes legyen maradni és lemondani a Digiről -
-
Flashget
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz HUfantom #26023 üzenetére
18. kerület Havanna lakótelep melletti családiházas övezetben a kékkel jelölt utcákon végig van optikai szál és FTTH szolgáltatás gigás nettel telefonnal meg DIGI+ DVB-C kábeltévével ami ugye az ONT segítségével jön.
ha nyerek a lottón itt veszek telket (ha van egyáltalán) és ide építek majd házat aztán net és tévékérdés letudva egy ideigMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest