-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
wwenigma #40247 üzenetére
Üdv!
Igazad van teljesen... Nekem ont-om van. Jaaaj jaj miért fizetek annyit mint a lépcsőháziak? Nekem bőven megéri az árampénzt az hogy akkor indítom újra amikor akarom, ide bejön az optika és nem osztozkodom csak az optikai gerincen, de belsőleg nem osztozom.
(#40250) kevinium:
Ez a 64k mtu mi akar lenni? Csak konyhanyelven -
Flashget
félisten
válasz
wwenigma #40247 üzenetére
szarragashoz...a Digi februar 1-től több usert vett át mástól köztük muteromat is. Öt ugyan nem érinti a net, de érdemes a Digi oldalán megnézmi a mától érvényes ÁSZF változások 2. részét amibe ott van, milyen net és mennyiért létezik ezeken a helyeken. Ma beszéltem muterral és mondta kapott egy levelet, hogy ebben változás lesz a nyáron...hogy ez optikát vagy más csomagárat jelent pasz
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest