Új hozzászólás Aktív témák

  • Ati00

    tag

    Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy a netem nem akad desktopról semennyire de van h például szüleimnek nem töltenek be néhány netes dolgok, illetve nekem se töltött be a wifimről a Telekomnak az alkalmazása (meg néha a Telegramon se tudtam küldeni képet vagy fájlt), Digis mobilnetről meg igen, ami végképp érdekes, tényleg ennyire gyász a DIGI-nek a vezetékes netje? Vagy a DNS szerverek haltak le? Lehet egyszer tényleg felhívom a DIGIéket hogy azt a qrva ONT-os routert tegyék be bridgebe hogy tudjak ÉN saját magam megadni DNS szervert az ÉN routeremről mert néha a Windózba meg kell mókolnom a hálózati beállításokat hogy ne a DIGI dns-ét használja, ez eléggé gáz hogy a DIGIs routert nem tom piszkálni úgy ahogy jónak látom...

    Csak gyűlölöm hívni a DIGIéket mert ha nem az szólal meg a telefonba akié az előfizetés, elhajtanak mint macskát szarni, csak egyszer említettem, hogy anyám technikai analfabéta és ő nem tudja ezeket kimakogni.

    Bocsi a hangnemért de idegesít ez a DNS genyó mert amúgy most teszteltem Speedtesttel és 2 ms a pingem, meg úgy hellyel közzel 90 mbps a sebesség (igen mert nem klimpeltettem át a netkábelt, én meg ahhoz béna vagyok)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák