- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #76340 üzenetére
-
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5 #76334 üzenetére
-
-
powerup2
addikt
Mennyi idő mire beállitják a bridge üzzemmodot ? mert most kötötték be a netet és még a nas azt irja több utelválasztó van. Vagy érdemes ujrainditani az eszközt ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
stickermajom #76324 üzenetére
FTTBnél nincs eszköz, bár sokszor emelést se adnak mondván majd lesz 1000es net ha kapsz FTTHt.
Egyébként miért lenne gond ha adnának eszközt?
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
FTTB 100 -> 500 emelésnél ugye nem akarnak digis eszközt adni, az csak FTTH-nál van? Nincs telefon előfizetés, csak az UTP jön be a lakásba.
-
TeeJay
félisten
úgy látszik megint az egyben eszköz volt olcsóbb
vagy túl sok macera volt a két eszközös megoldással és nem ért meg 1USD spórolást
tök jó hogy minden hónapban más cuccal szerelnek
mondjuk Huawei jöhetne hozzám is mert abban jó SOC vanwifi része meg úgysem érdekel mivel bridge módra kérném
-
pinnacle
nagyúr
Jó, hogy fel lehet fúrni a falra.
DIGI-nél meddig vezetik be az optikát, csak a bejárati ajtóig vagy addig, ameddig szeretném? Szomszédnak Flipet a TV-ig, simán elvitték a sarkokban, valamire ragasztották, alig látszik. Ilyen G.657 A kábellel dolgoztak.
Ha valaki tudja, nézze meg, hogy mi van a DIGI-nél. Remélhetőleg ők is ilyen jól hajlíthatóval dolgoznak. -
Grg
tag
Konkrétan Wekeretelep, 12 lakásos társasház, a lépcsőházba jön a "nagy optika" és onnan mindenkinek saját optika ebbe a készülékbe.
Én sem találtam semmi infót, viszont EG8143A5-ként már a Huawei oldala is ismeri, viszont csak az egyik lan gigabites a többi 3 csak 100-as. Lehet, a "HG" a Digis- verzió, egyedi fw-vel...
-
so_ha
senior tag
"megdobott a Digi egy ilyen Huawei HG8143A5-el"
Tudnál erről az ONT készülékről egy-két fotót ide linkelni, vagy sajátot feltölteni?
A netem nem találtam infót róla, így lehet, hogy ezt csak a Diginek gyártják.
Én lelkes lennék, ha mostantól ilyen ONT készüléket adna a Digi, amiben "4 lan, telefon + koax és wifi" is van.
"Kispesten osztogatnak"
Ez családi házas övezet, vagy panel? -
Laccoss
addikt
válasz
Hevesjeges #76314 üzenetére
Akkor annál a szerelőnél volt választási lehetőséged. De előre, főleg mi, nem tudjuk megmondani, hogy lesz e ilyen, vagy melyik verziót kapja a kérdező.
-
Hevesjeges
csendes tag
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Az Asus RT-AC 53 bőven elegendő kell, hogy legyen az 500-as nethez, jól tudom?
Nincs rajta semmi, von, stb, csak routerként üzemel. -
4Grider
nagyúr
válasz
indigen205 #76306 üzenetére
A 950/320-at akkor tudja fixen, ha egy normális routert mögé teszel. A normális routerek típusai benne vannak a topikösszefoglalóban.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
indigen205 #76306 üzenetére
Legtöbbünknél az elméleti maximum környéke megszokott lenni, bár ritkán méregetem.
NAT mögé visszakerülhetsz, de akkor kivesznek újra.
-
indigen205
tag
Sziasztok! Lassan hozzánk is elér az FTTH, konkrétan a szomszéd lépcsőházban már elérhető és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy T-ről megéri-e váltani? Árban egyértelmű hogy jobb a digi, de pl ezt az 1000/300-at szokta tudni fixen? Érezhető hogy mikor van csúcsidő? T-nél akármikor mértem mindig megvolt az 500/20. Igazából a feltöltés miatt váltanék csak. Tnél vicc ez a 20...
Másik dolog ez a NAT téma. Ha egyszer kéred hogy vegyenek ki belőle akkor kint is maradsz vagy egy idő után találomra visszaraknak? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
xeon forever #76303 üzenetére
Igen, erre írtam, hogy ha nem bontotta újraindítás előtt a kapcsolatot előfordulhat, hogy beragadt a felhasználóneve. Ehhez a natolásnak semmi köze, ahogy annak se, hogy az ont, saját router, pc, laptop, mosogatógép hozza létre a pppoe kapcsolatot. Néha előfordul ilyen, kis idő után a rendszer kidobja a beragadt felhasználót és újra tudsz csatlakozni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
xeon forever #76301 üzenetére
Én is és nem vagyok natolva. Ha a pppoe kapcsolatot létrehozó eszközt újraindítod, új ipt kapsz. NATnál a külső ip nem tudom változik-e ilyenkor. Ha azt ontod bridgeben van, miért is indítanád újra egy újracsatlakozáshoz?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest