Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz WaterWave #71238 üzenetére

    Pont, azoknál az előfizetőknél számít leginkább, hogy megvan-e a kínált sebesség, akik nem érnek rá, mert van magánéletük és örülnek, ha olykor ledöglenek a gép elé. Ergo, arra a fél-1-2 órára, amíg hulla fáradtan net közelébe tudnak jutni, elvárhatnák, hogy ne a % számlálót, szintjelző sávot, pörgettyűt kelljen figyelniük,
    az érdemi szörfölés helyett.

    Hallgatom, itt olvasom ezt a mérési, kötési, szopási mizériát. Szerény véleményem szerint a Digi és így a fogyasztók is ráfaragtak ezzel a "lenyomjuk a konkurenciát, most Invitelt veszünk, FTTH átállunk, Gb-re emelünk, miközben nem bírja az elosztóhálózat, Spílert veszünk, közben mobilt indítunk, több szolgáltatással, talán 1x 5G-n, meg még a lónak egy bizonyos részét, a ffffülét is elindítjuk, koncepciótlanul, emberhiánnyal, trehányul, kapkodva, gányolva, bréhelve", kb. így bukta az MS a Win mobilt. Digis skacok: ez így nem megy.
    Mint tök laikus, ajánlanám, hogy, ahol originál Digi B hálózat van és faxán hozza az 500-1000 Mb-et, egyelőre nem kellene baxtatni, amíg máshol rohad.
    Kivéve, ahol már bevitték 3 éve az ajtóig az optikát, ott miért nem húzzák be, azon a fél méteren?
    Ha már H átállás, először talán ott kellene rendbe tenni, ahol a B is döglődik, szakad, pixelesedik, recseg, még Samuel Morse adta át, amire ráhúzták, gyanús, modemnek csúfolt, C64 tápra emlékeztető dobozok lógnak tyúkbeleken, a fél háztömb, meg a fél utca nincs bekötve és, akkor az Invitel területeken uralkodó káoszról, meg a félkész mobil hálózatról nem esett szó. Amíg ezt rendbe teszik, addig lenne idő a Gb-et elbíró infrastruktúra kiépítésére is a háttérben. Ehelyett össze-vissza taknyolnak, működő 1000-es B-ket rohasztanak le, más meg
    a 2 éve arra járt üzletkötő beígérte digis kocsit várja a sarkon, vagy a PocokNettől örökölt, acél, koaxos madzagon csordogáló 10Mb helyére reméli az optikát. Röhej.
    Mindegy, majd elválik, hogy amikor/ha végeznek az átállással megfekszik a rendszer, sebességlimites lesz, vagy, addigra felfejlesztik. Ez még minimum 2 év, mire kiderül.
    Arra nem vennék mérget, hogy az átállást nem követik, drasztikus szankciók, áremelések, az, addigra avuló technológia, újabb váltása, mobil fejlesztésre átcsoportosítás miatti anomáliák, egyéb, előre láthatatlan pofára esés, pl. net áfa emelés, EU-s szankciók, egyéb szabályozás.
    Vaaagy cégfúzió (lásd ED-EMAG), kivonulás miatti átadás (pl. Digi feladja, UPC, egyéb cég megspórolja a fejlesztést, átveszi a kész hálót) okán kitörő xarvihar. Jön a TréPC, lesz sírás, rívás nyöszörgés, jajveszék. :) Bármi lehet, nem lepődnék meg már semmin.

    (#71258) Siriusb És az állomány méret is kisebb volt, kevésbé szemetes a programkód, meg a kábel másik vége is lassabb.
    Ja, hát ezzel az érveléssel 50 éve 3,60 volt a kenyér, most is annyi, csak a végén van a tizedes vessző 360,00 :D
    20 éve i7 árú PII gépeken futottak az FPS-ek, most meg már nem, felháborító. :(

    Hogy érdemi téma is legyen, akinél már H van, az optika túlvégén vörös LED pislákol, mint az audionál, vagy valami infrás szemét, hogy ne is lássam, van-e pilács?

Új hozzászólás Aktív témák