Új hozzászólás Aktív témák

  • gar8

    tag

    Sziasztok!
    Ha valaki tud kérlek segítsetek nekem.
    Windows 7-et használok és TP-Link routert használok, no meg persze digi netet.
    Amikor bekötötték elöször nem volt semmi baj. Aztán egyszer lefagyott a router és felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi lehet a gond. Akkor a srác elkezdte velem beiratni a felhasználó nevet és a jelszót a gépre,majd kitaláltuk,hogy a routert kelll csak újraindítani és működni is fog, mert ha lekapcsoltam a gépet a routert is kihúztam. Ez be is vált.
    Azóta a router állandóan üzemel,de gondok is vanak vele. Folyamatosan lefagy és újra kell indítani, illetve a képernyőn mindíg fel dobott két ablakot, hogy csatlakozni kell és csatlakozás megkezdése,de közben volt net.
    A mai nap már hiába indítottam újra a routert nem volt akkor sem net. Átdugtam közvetlenül a gépbe a kábelt és, akkor sem volt nem. Majd kiderült, hogy a kapcsolat nélküli munka be volt pipálva. Na akkor azt kiszedtem és akkor lett net. Megpróbáltam vissza dugni a routert,de megint semmi. Megnéztem a kapcsolat nélküli munka megint bepipálva, no akkor megint kiszedtem,de úgysem volt net.
    Segítsetek, hogy hogyan kellene pontosan beállítani mindent, hogy működjön rendesen routeren keresztül? Ja és a routeren nem vesztek el a beállítások egyszer sem.

    Köszönök minden segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák