Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz kevinium #44117 üzenetére

    nem erörl van, szo, nem zavar a magán emberek sporolása, de igy minek irjuk le és minek van az öszefoglaloban és minek ál a szerzödésen az hgoy 2év ig olcso utána fix lista ár nem lehet ujra kötni, ha mindenkinél ujraujra felmerül hogy most jár le és ujra akarok kötni. persze mindig az elsö percben megéri itt forumon hogy nem leeht emgköti majd 2év mulva jön, hogy hogy lehet, nem értem ezeket az embereket, persze értem én pénz -pénz máég az a 1700ft-is pénz sokaknak ennyi is sokat számit, de nem értem azt a logikát hogy amikor aláirom 2évre tudomásul vezsem hgoy 2év mulva több lesz itt forumon is és a szerzödésben is, lejár a 2év akkro emg rinyálok itt forumon hogy hogy lehet ujra kötni mi ebben a logika?
    szoval nem zavar a magán emberek sporolása tegyék, viszont viccnek tartom azt , hogy képesek egyesek aláirni 1 szerzödést ugy , hogy elsem képesek olvasni, és nem képesek tudomásul venni a dolgokat. hogy nem lehet utána ujra kötni.
    az meg hogy 1év 2év-re számolom a 2x12x1700ft-ot szerintem töknyolc mert enyni erövel számolhatom azt is hogy ha elektromos autot vezsek akkor az 20-30év alalt meg van az ára. de házal is számolhaotm igy, hogy nem albérletben lakom havi x pénz ért hanem veszek házat kertel viz partal , és fizetek havi x összeget a bnk nak a hitel törlesztésre, ugye a pénz ugyan ugy elmegy, egyiknél lesz egy saját házam másiknál nem pedig ugyan guy elköltöm ugyan azt a pénzt, ez autonál is, miért ne vehetnéál egyböl egy ferrarit akár hitelböl mint ha bérelek havi x öszegért 1 autot, egyiknél lesz sajátom másiknál nem. persze most már nagyon eltértünk a témátol. de a lényegen nem változtat, olvas vissza 2éve jött ide aki kérdezte, és tudomásul vette, megjegyeztem mert elég ritka ez a forum ikon profilkép vagy mi.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák