Új hozzászólás Aktív témák

  • kevinium

    aktív tag

    válasz DonMaster #44110 üzenetére

    Gondolom te a pénzedet sem kötöd le, mert nem éri el az ingerküszöbödet a havi kamat mennyisége... Ettől függetlenül ki lehet jelenteni, hogy a digi olcsó szolgáltató és simán megéri a hűségidő nélküli tarifát is fizetni. De ha valakinek szúrja a szemét, és van affinitása lebeszélni a dolgot, és a másik fél is vevő rá bizonyos esetekben, akkor miért ne?

    Csak arra szeretnélek megkérni, hogy ne minősítsd az embereket olyan vélt, vagy valós viselkedésük miatt, mellyel nem értesz egyet. Te nem úgy csinálod, értjük. Megfontoljuk, hogy igazad van-e, és, hogy szerintem/szerintünk jól csinálod-e. Ha kell/tudunk/'érdemesnek gondoljuk' majd változtatunk, ha nem, akkor nem.

    Amúgy csak számolj egy kicsit, mondjuk van itt egy vagy két dolog ahol leszarod a párszáz, párezer forintot, meg másik 20 helyen is, hiszen csak párszáz párezer forintról van szó. És minden hónapban és minden évben leszarod, és évtizedekig nem érdekel... Ezzel szemben vannak olyan cégek, akik századmásodpercre beosztják az alkalmazottaik idejét, mert olyan kib*****ul fillérb******k! Miért csak a magánemberek spórolása zavar?

Új hozzászólás Aktív témák