Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Atapi #4114 üzenetére

    Probaltam mar masik gepen friss XP alatt, de ugyanaz a problema, nincs meg a DIGI sajat merojen se a letoltesi sebesseg kb. harmada.
    Magam reszerol mar tobbet nem tudok tenni az ugy erdekeben, direkt azert probaltam ki mindent a problema megoldasara, hogy nehogy az legyen a hiba nalam van, es feleslegesen hivogatom oket a problemaval, de mint irtam mindent kiprobaltam mar, igy tudom nem nalam van a hiba (elvileg ok is tudjak, hogy a hiba naluk van, legalabbis az ugyfelszolgalat szerint).
    A DIGI feladata a lakason kivuli hiba elharitasa, ami a mai nap delelottig nem tortent meg, pedig munkanapkent eltelt tobb mint 100 ora, es elvileg 72 orajuk lenne a problema megoldasara.
    Ha Switch problema es nincs eppen csere eszkoz akkor mondjak meg mikor lesz, en turelmes ember vagyok, ha azt mondjak 2-3 hetig elfog huzodni a dolog biztos nem fogom hivogatni oket addig, es nem fogom a billentyuzetet se felesleges koptatni, hogy minden nap leirjam, hogy "a hiba meg mindig fent all".

    Packet loss eddig csak tegnap este jott elo, mivel az ujra csatlakozas megoldotta a problemat, igy egyelore ezzel nincs mit foglalkozni. (remelhetoleg nem is kell majd kesobbiekben se :) )

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák