- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz sztanozs #36099 üzenetére
terület függvénye, valahol lan van most is.
a saját kábeled adta hibalehetőség kizárását követően, ha csak 100-as sebesség adott a szolgáltató által, akkor jelezd nekik, az már az ő gondjuk, hogy a lakásig kiépített kábelük csak 100-as, vagy az eszközük, amire csatlakoztatva vagy.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #36099 üzenetére
De én vagyok a hülye, mert előtúrtam az utalásokból a szerződés-azonosítót és a Digi lapja szerint a szerződésem csak 100 Pro (mondjuk nagyon faxa, hogy 3700-at fizetek érte, amikor a honlapon 3500 az ára).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
legenda
válasz sztanozs #36102 üzenetére
akkor az a 100/100, amit a régi előfizetőknek még a régi áron adnak, illetve azt is.
nekem is ilyen van, én is a régi, drágábbik áron kapom, bár nincs hűség és módosíthatnék az újabb csomagok bármelyikére, az azokhoz kapcsolódó olcsóbb áron, de nem foglalkoztam (még) vele.
ja, és nálam is csak 100-as hálózatot ad a szolgáltató, így 94/94 Mbps a maximum sebesség, de az a néhány Mbps nem hiányzik számomra.
módosíthatsz, ha úgy gondolod, a szabályozás szerint már az új áron kapnád - akadhat még ügyintéző, aki nem így szeretné, de annak mutass rá az ászf-re, illetve a kapcsolódó c mellékletre, hogy a régi árazású díjcsomagok már értékesíthetők.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: miután lejár a hűségem (még a régi 2 éves 30%-os kedvezményes), mennyi lesz a Diginet 100 havi díja? 2700 vagy 3700? 2013. november óta van hűség.
És mit jelent a csomagoknál az -A jelölés?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Multibit
nagyúr
válasz szabogabor10 #36105 üzenetére
Nem kell ezt találgatni. Nézd meg, hogy az ügyfélkapun milyen netcsomag szerepel! Ha "A" végződésű, akkor a régi listaár lép életbe.
-
veterán
-
Multibit
nagyúr
válasz szabogabor10 #36107 üzenetére
Valószínűleg igen. Ha mégsem, bemész személyesen és reklamálsz.
szerk:
Érdemes lesz személyesen tiszteletedet tenned náluk[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
titán
válasz szabogabor10 #36105 üzenetére
A régi listaár érvényes a szerződés szerint, tehát nem a 2700 Ft.
Közben írtad, a te régi 100-ad a mostani Pro.
Az a gond hogy kérhetnél Diginet 100 Pro-t elméletileg és akkor 3500 Ft lenne, 200-al kevesebb amit fizetnél, de mivel ugyanannyi a garantált sebesség, így nem valószínű, hogy elfogadják. De ha tudsz, személyes ügyfélszolgálaton érdeklődd meg, illetve te is jobban jársz, ha ráfizetsz inkább 300 Ft-ot és duplázol sebességet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igazából tanácstalan vagyok, mivel csak 2 hete került a nevemre az előfizetés, így sajnos nem tudom, hogy 2013-ban eredetileg milyen csomagot kötöttek (attól tartok, a régi tulaj se tudja). Most Diginet 100 van (nem Pro), mivel a feltöltési sebesség csak 53-55 Mbit/s. De ha tényleg 3700 Ft lesz novembertől, akkor nem hőbörgök, inkább ráfizetek 300-at, és akkor kétszeres sebességem lesz, amúgyis terveztem a cserét. Azért megkérdezem tőlük, mi a helyzet pontosan. Köszi neked is a segítséget.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
TeeJay
félisten
válasz szabogabor10 #36112 üzenetére
200/100-ra válts akkor garantáltan gigabites portot kapsz és 94/94 helyett 220/110körül lesz ami jó nagy bővülés. elég is lesz jó ideig, ráadásul ha peches vagy olyan területen élsz ahol csúcsidőben nem lesz meg a feltöltés
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz sztanozs #36115 üzenetére
ha hoznak is automatikusan dobozold vissza miután elment a szerelő és mondj le inkább a telefonról
és használj rendes gigabites routert, sok bosszúságtól kímélheted meg majd magadat
max annyi hogy na puff nincs DIGI telefonod
nálam nem gond mert nem okos csomagban vagyok
csak sima TV és net van semmi másMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sztanozs
veterán
válasz TeeJay #36119 üzenetére
Nekem is csak netem van, meg egy AC56U routerem. Az ellenpont (Digi-s router, vagy csak valami managed switch) az épületben (lakótelep) egy egy mini rackszekrényben van.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
lajos0001
tag
válasz sztanozs #36115 üzenetére
Ha kell a telefon mégis majd, okosabb egy switchbe dugni a bejövő kábelt, a switchből menjen egy másik kábel a hozott digis zte router wan portjába (így működni fog a telefon), a switchből meg menjen egy másik kábel a saját rendes routered wan portjába, és minden szép. Lásd az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
XZoli
aktív tag
Vegye tudomásul mindenki nekem van igazam
Ma 12 email után bridge módba rakták ZTE F688 remekművet, használhatom a saját routeremet
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz TeeJay #36119 üzenetére
Nem kell lemondani a telefonrol, PPPOE passthrou-t be lehet kapcsolni admin menübe illetve az extra switch-es megoldassal is mukodhet.
Nekem a PPPoE passthrou megy jo ideje... 74 napja ki se volt kapcsolva.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TeeJay
félisten
válasz wwenigma #36126 üzenetére
na mázli hogy ezt sikerült megoldani
nálam nem téma mert sosem lesz DIGI telefonom a flottás mobil miatt mindenkit ingyen hívok
de másoknál jól jöhet ez az ötlet.
bár ha kihoznának nekem ilyet akkor is inkább elraknám minek fogyasszon két cucc is áramot
elég a bika routerMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Flashget
félisten
válasz TeeJay #36128 üzenetére
bár ha kihoznának nekem ilyet akkor is inkább elraknám minek fogyasszon két cucc is áramot
komolyan nem érterm ezt a rinyát a fogyasztással..kemény 2W a switch fogyasztása amikor be van kapcsolva (max. 4 lenne ha minden portja használva lenne)
akvárium levegőztető tübbet fogyaszt a világításról nem beszélve...Realme GT Master Edition
-
SirKero
őstag
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e
Váltottam Win10-re és azóta nem tudok belépni a digi webmail-re. Azt írja hogy nincs ilyen felhasználó vagy rossz jelszó. Viszont a laptopról ahol még Win7 van simán beenged
Esetleg valakinek ötletMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Nem az internet csatlakozással van a gondom az működik ( routeren keresztül ) hanem a digi webmail szolgáltatására nem tudok belépni.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
XZoli
aktív tag
ma jött a fekete leves ...
bridge módba rakták ugye a ZTE F688 router+ont eszköt, este összekötöttem a routerrel, ment rendesen amíg nem engedélyeztem a port forwardot pl a synologyi nas 5000 TCP portja is hibát okozott ez miért van?
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Óra topik
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Láncfűrész topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest