- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
ACE-
addikt
válasz szabonagyur #35801 üzenetére
Ha a könyörgéssel jobban járnak, akkor miért ne tennék? Könyörögjenek csak, eddig is megtették
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz DonMaster #35803 üzenetére
Kedvedért kiszámolom neked.
Ha lejár a hűség, onnantól fizetek 24 hónapra lebontva (DIGITV+DIGINET500+Digitel200) 7700*24=184.800-at.
Ha átmegyek 3 hónapra UPC-hez, akkor a UPC-nél, igaz valamivel kisebb csomagot (de nem vagyok torrent huszár meg TV buzi) majd vissza DIGI-hez, akkor 3 hónapig 10.500*3=31.500 (hűség nélküli UPC Trio M csomag) + utána vissza DIGI 20%-al 6160*21=129.360 Ft összesen 160.860.
Tehát 23.940 Ft-ot spórolok. Szerinted a pénztárcám ellensége vagyok? Elmondom a választ, nem...
A DIGI viszont ezzel pont 3*6160 Ft-ot vesztett... szerinted Ő a pénztárcája ellensége? Nem, ezért ajánlja fel inkább hogy mégiscsak lehet okoscsomagom... Remélem érthető voltam...
De akár csak a TV lemondásával is elérhetem ugyanezt, akkor még többet spórolok, bár ekkor a DIGI igaz csak 10ezret veszt rajtam... nem hülyék Ők sem hidd el...[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
-
-
ACE-
addikt
3 hónapig UPC lesz, Te olvasol is vagy csak írsz? A bekötési pár hetet meg áthidalom. Te érted amit írsz? Épp azt ecseteltem, hogy a szolgáltató csak rosszul jár ezzel. Erre most meg azt mondod hogy majd jól elhúzzák a bekötést, csak hogy "kicsesszenek" velem? Eleve ideáig el sem jutunk, ha van egy kis eszük, de az meg legkevésbé feltételezhető, hogy elhúzzák az időt, hogy fizethessek nekik. Neked ne legyen céged, mert tuti bukó lesz...
-
Mate
nagyúr
Olvastam, hogy upc-d lesz. Nem tudom, hogy miből jött le neked az, hogy nem.
Már látom, ebben elbeszéltünk egymás mellett.Ha nekem lenne cégem én alávágnék a trükközőknek simán azzal, hogy elhúzom a bekötést Pláne úgy, hogy úgy is hazajönnek a báránykák előbb vagy utóbb. Az a 3 hónap kiesés meg lehet, hogy nem küldi földre őket.
Mindenki azt csinál amit akar. Én biztos nem szórakoznék ennyit a dologgal.
Egy biztos, ha nekem nem adják meg valami miatt a kedvezményt, akkor is nagy mosollyal az arcomon fogom aláírni a szerződést velük költözés után
Más: 3. kerületben mennyi idő alatt kötik mostanság a digit? Ha jól tudom most is az van a lakásban, csak módosítani akarom majd nagyobbra illetve TV-t is akarok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Diginet 100 csomagom van, de már leadtam az igényemet Diginet 200-ra. Azt mondták max. 15 nap alatt megvizsgálják, hogy mehet-e a kötés. Szokták tartani ezt a határidőt?
A másik: jelenleg 3990 Ft-ot fizetek a 2 éves okos csomagért, ha váltok netcsomagot, akkor a 200-as net már az új, 20%-os kedvezményes áron lesz, vagy marad a kedvezőbb régi? És befolyással lesz a telefon+tv árára is?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
DonMaster
addikt
értelek én, én meg elmegyek a pékhez kenyeret venni mert 100ft-ért adja nem mint a kisboltban ahol 160-190ft a kilo ára, és ezt 10évre lebontom neked ha 2naponta veszek 1 kilo kegyneret az 10*365*100ft 365e ft a péknél és 10*365*160 boltban meg 584e ft hát hülye vagyok én sporolok 10év allat 219e ft-ot csak a pék 10km-re van a bolt meg 100m-re , nah most akkor menjek 10km 2naponta hogy 10év allat több mint 200e ft-ot sporoljak vagy menjek 100m-tert és akkor hüdesok pénz költök el 10év alalt több mitn 200e kiesik a zsebemböl, ez az élt egyik nagy kérdése, menjek upc-hez 20mbit/s-es net ért hogy aztán legyne ujra digi 1000-rem 20%kedvezméynel, vagy maradjak digi-nél de akkor 2év alalt több mint 23e ft-ot vesztek, 2év 23e keméyn évi 11,5e ft -al kevesebb marad a szebemben, az mennyi havonta 997FT -ot sporolok, értem én, nem vagy a magad ellensége leeset, de engem komolyan érdekelne, hogy az a 997FT havonta perselybe kerül, hogy 2év után amikor lejárt a digi okos ujra akkor feltörd vagy pedig, ez iylen elvi pénz ami t valojában a valo életben észre sem veszel hogy több van, gondolok itt arra, amikor kijön a digi számlája okos csomaggal mindig felörülsz hogy hoppá 997FT -ot kerestem evvel a számlával is, vagy ez csak az elsö 2-3honap utána meg ez is csak 1 számla. tehát itt olyan havi 997ft-rol van szo ami valojában NEM MARAD A ZSEBEDBEN , ergo olytök mindegy, hogy digi számlára fizetedbe vagy ugy sem kerül a perselybe ,
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Charx
senior tag
válasz DonMaster #35813 üzenetére
Nekem is lassan lejár az okoscsomagom, de biztos nem fogok sz@rozni ilyen lemondással, főleg hogy itt csak t-home van alternatívaként. kb fél évbe került az emelést is kivárnom! (topnet-ről 500-ast kértem) Ha meg a mostani csökkentett áron kapom majd a netet akkor meg főleg jó lesz! Bár ki lehet verni a balhét, 1 próbát megér, mert tudok 2 embert is az ismerőseim közül akik megtették, és nekik bejött, újra megkapták a kedvezményt! De én nem vagyok ilyen ripacs
-
zsolt501
nagyúr
Egyet felejt el a cég, a kikötés és az újra bekötés is pénzbe kerül, mert ugye az autó sem levegővel üzemel, és az alkalmazottnak is bért kell fizetni, lakásonként ugye nem óriási az összeg, de mikor ebből az ügyfelek rendszert csinálnak akkor lehet elgondolkodni, hogy mi is legyen, hogy kiszámlázza a ki és a bekötést, vagy benyelje.
Volt egy mondás, mégpedig a sok fillér kemény forint, ami itt is megállja magát.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
atua
aktív tag
A számításod ott bukik meg, hogy nem azonos upc csomaggal hasonlítasz össze. Mert ugye, ha nem vagy torrent huszár, akkor a dignél is visszavehetnéd a netet az upc szintjére, és ha már csak egy ezressel kevesebbet fizetsz a digiért havonta, akkor már nincs is különbség a két év alatt. A plusz körök futásáról (lemondás, előfizetés, szerelő várása 2x) és az időről már nem is beszélve.
-
DonMaster
addikt
persze , hogy nincs 14e FT az 500-as UPC/ho ha jol értelmezem azt 3x 14e plusz bekötési dij mivel nem láncos igy elvileg azt is kell, és akkro holvagyunk mert még ha jol látom upc oldalán 12honapra 14e FT a net, de vegyük ezt határozatlan idejöre is, bár ott szerintem több, 3x14e FT az 42e FT+bekötési ehez hozájön a 129e digi és akkor ha csat a netet váltodtad át akkor vagy 171e nél ami igy még kevesebb, de te allinban tv-t is 3honapra upc-zed igy
tv 5200 12honapos,
net 14e 12honapos
ezekhez bekötés
17200ft*3honap +bekötés
és még a digi 129eft-jaaz-az 180600FT +bekötés
ha maradsz lista áron a digi-nél akkor
184e FTszoval ha az upc bekötési dija 0ft bárkétlem határozatlan idejüre akkor 2év alalt 3400FT-ot sporolsz meg
és persze ha a 12honapos upc csomagok ára határozatlan idejüre kötve nem kerül többe. akkor sporolsz 3400ft-ot , bár upc telefont nem számoltam bele ami még 3x 600ft 12honapra ez is
az-az 1800ft és igy 3400-1800ft már csak 2év alalt 1600FT-ot sporolsz meg hogy átkötöttél a digiröl 3honapot az upc-re
de ehez
upc amikor jön 2 szabi nap
digi amikor kijön 1 szabi nap
az már 3szabadnap, +ügyinztézés.
mind ez 1600FT-ért kérdem én megéri?LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
addikt
-
DonMaster
addikt
válasz gyuribácsi88 #35818 üzenetére
ez igaz de az 2év alalt jön össze ami 24-el elosztva havonta 67 forint, nem tudom mit lehet venni ennyiböl talán 1 csokira futja 2zsömle, jo esetben 1 cukorka, talán 3 kifli, tehát igy nem tudom
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz Flashget #35736 üzenetére
Story goes on. Email érkezett. for your info
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.Tájékoztatjuk, hogy a szerződésére vonatkozóan rögzített jelenlegi Okos csomag hűségnyilatkozatos akciónk 2016.01.31-i dátummal jár le így jelenleg újabb hűségnyilatkozatos akció rögzítésére nincs lehetőség.
Tájékoztatjuk, hogy DIGINet 500 csomagra vonatkozó csomagmódosítási kérelme rögzítésre került nyilvántartásunkban, 2015.10.01-i dátummal már az igényelt DIGINet 500 előfizetés kerül aktiválásra szerződésére vonatkozóan. Jóváíró számlánkat Ügyfélkapu alkalmazásunk segítségével a "Számla egyenleg és fizetés" menüpontban a kiválasztott számla megnyitásával tekintheti meg. A kiválasztott számla részletes adatait megnézheti, ha rákattint a számla sorszámára.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződésére vonatkozóan rögzített, jelenlegi díjcsomagokkal nincs lehetőség az akcióban történő részvételre.
következtetések:
1, tehát nem kell bemenni ÜFSZ-re személyesen aláírni. ez egy +
2, lehet hűség alatt is NETcsomagot váltani, okoscsomagon belül , ez egy +
3, valóban nem lehet hűséget "hosszabítani" , ez mondjuk mivel olcsóbb is lett ideiglenesen a totál szolgáltatás , legyen kis +
4, még én kapok visszatérítést (havi -140 HUF) magasabb NET csomagba lépés ellenére amit nem biztos értek teljesen (én azt ajánlattam nekik, hogy fizetek többett, ha hosszabítanak hűséget) , legyen ez is kis +
5, ha lejár az Okos csomag akciós hűség, jelen állás szerint valóban nincs lehetőség hosszabításra/újrakötésre stb. , ez egy -
Lehet reagálni (még DIGI marketing/kereskedelem mellett kardoskodó topictársak gondolata se frusztrál )
Üdv Néktek[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
MrCsiT
addikt
válasz qqcqqc #35771 üzenetére
Azért sírok, mert arról a tényről, hogy a hűség lejárta után, soha többet semmiféle kedvezményt nem adnak, a szerződéskötéskor kussolnak mint szar a fűben.
Ez egyáltalán nem korrekt, és akkor sem lenne az, ha nem emelkedne a hűség alatti 5k-s ár hirtelen 6,7k-ra, és ezt is csak véletlenül olvastam itt, nem a kiváló digitől tudom, hm?Ennek semmi köze ahhoz, hogy a szolgáltatás alapvetően olcsó, vagy drága, ez a tájékoztatás hiánya..
HoryThePooh: e-mailben jelezted a csomagmódosítási igényt, vagy bementél személyes Ügyf.szolg.ra?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Con Troll
senior tag
válasz MrCsiT #35822 üzenetére
Benne van az ÁSZF-ben. Szerződéskötéskor pedig aláírásoddal igazolod, hogy ezt elolvastad. Ja, hogy nem olvastad el? Az már nem a szolgáltató problémája.
1.1 Igénybe vételének feltételei:
Az akcióban azon előfizetők vehetnek részt, akik a Szolgáltatóval nem állnak szerződéses jogviszonyban, így új Előfizetőnek minősülnek, illetve Szolgáltatóval - bármely fél részéről történő – az előfizetői szerződés felmondását követő 3 hónap elteltével újra kívánnak szerződni.De kérdezni is lehet ám szerződéskötéskor.
[ Szerkesztve ]
-
Gejza1981
tag
azért én várom azt az ászf módosítást amikor a 3 hónapból 6 majd 12 hónap lesz...
valószínűleg nem sokan ugrálnak ki-be, mert már meglépték volna... -
félisten
-
ACE-
addikt
Akkor a 200/100-as nettel számolva, minden más ugyanaz, 7200x24=172.800
Másik 31.500+5760*21=152.460
Kemény 3000-el kevesebbet spórolok így... De azért a 20ezer Ft is jól jön Nekem nem gond kétszer bemenni az amúgy is útba eső DIGI ügyfélszolgálatra...
És nincs UPC bekötési, pláne lemondási díj... Nem is értem. Van valahol olyan hogy pénzt kérnek azért, hogy lemondj egy határozatlan előfizetést? Hol?[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
ACE-
addikt
válasz DonMaster #35817 üzenetére
Akkor tessék, olvasgass:
Trio M, 10.500 Ft - kattints a (narancssárga színű) további információra
4 hónapig 240/20 net, 94 digitális csatorna +20 HD csatorna,
Jobb oldalt:
Online belépési díj 0 Ft
Egyszeri költség 0 FtMit nem értetek még? Mindent elmagyarázok ha kell, állítólag már személyeskedek is, remélem nem csak én kaptam figyelmeztetést...
-
Gézengúz
addikt
Valami azt súgja, hogy kemény adatcserélős éjszaka lesz..
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
Bocs de én vak vagyok, megnéztem de én csak 57+20hd-t látok ott, nah meg digi 500-as neted van azt ilik az upc 500-as csoamgal hasonlitgatni, ami 12500/ho, igaz 25+hd csatorna van csak, gondolom az válthato akkor kb 14-15e/ho lesz a határozatlan ára, de még 12500*3 -al sem éri meg 3honapra átmenni ,
és a trio xl amiben a max van mindneböl ami upc kell összehaosnlitani, nézzük 1 honapra1honap upc 0%kedvezmény
500-asnet plusz tv max csoamg 14990FT
1honap digi 0%kedvezmény
tv 3000ft + 500-as net 4500FT + telefon 200FT = 7700FTnézük a legkisebb csomagokat:
1honap upc
30mbit/s net +32tv+5hd + telefon 8990FT
1honap digi
100-asnet 2700 + tv 92+25hd 3000 +telefon 200 =5900FTnah már most ezt én bármilyen szemszögböl nézem, ha a mostani Digi csomagnál maradzs akkor 7700FT/ho
ha átmész upc-hez akkor ugyan az a net és kb haosnlo tv kinálat az 14990ft
ezt bárhogy názem de duplájaezért vegyük a legkisebb upc netett a mostnai digidel
upcnél 8990ft ha maradsz a digi nél akkor 7700ft , ezt bárhogyan is nézem, de havonta sporolsz vele 1290ft-ot
ha csak 3 honapra mész át akkor az 3x1290ft-bukta, tehát semilyen szempontbol nem éri meg átmennni upc-hez még csak 3honapra is, mint ahogy irtad nem vagy a saját pénztárcád ellensége, nem persze, de képes vagy havonta 1290ft-al többet fizetni 3honap-ig talán 4. az a biztos szám, azért , hogy ennél kevesebb pénzt sporolj. értelekLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Flashget
félisten
válasz HoryThePooh #35821 üzenetére
Biztos, hogy be kell menned, mert alá kell írni a változást (vagy a megbízott embernek)
Realme GT Master Edition
-
ACE-
addikt
válasz DonMaster #35832 üzenetére
Szerintem Te fel sem fogod amit írok. Legalábbis a reagálásaidból ez jön le. Még véletlenül sem hasonlítgatom a csomagokat. Egyszerűen csak kiszámoltam, hogy nekem 20-23ezret jelent 2 éves távlatban a megszüntetés, a DIGI-nek meg kb. ugyanennyi mínuszt... Hát akkor nem hülye lennék nem meglépni? Mint mondtam nem érdekel hány csatorna van hozzá, és 200-as nettel is kibírom 3 hónapig... Ezt vedd figyelembe és ne gyere itt az összehasonlítással.
Amit leírsz önmagában logikátlan, nem a 3 hónapot kell összehasonlítani, számold hozzá hogy 3 hónap után 20% kedvezményem lesz a DIGI-nél... 24 hónapig... Ha nem megyek át UPC-hez, ez nincs. Ha nehezen megy a matek, akkor inkább ne szólj hozzá a témához, köszi.[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Ennyire újdonság lenne az UPC-nél az ingyen WIFI, miközben mi már több mint 10 éve wifiztünk?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
ACE-
addikt
válasz DonMaster #35832 üzenetére
Ja még annyi hogy én arról nem tehetek, hogy vak vagy. Mondtam, kattints a "További információ"-ra. és ott fogja írni "Extrák" alatt, az Internet fül-re kattintva pedig szintén az "Extrák" menüpont alatt.
-
rocket
nagyúr
Azt ne felejtsd el, hogy az a 3 honap a gyakorlatban +8nap (felmondasi ido) es +60nap (bekotesi ido) is lehet.
Plusz az ido alatt amig UPC-zel lehet, hogy csokkenti a DIGI a kedvezmeny merteket, vagy megszuntetik teljesen, esetleg modositjak a felteteleket pl. mint a telefon eseteben, hogy lemondast koveto 12honapban ujra bekotesnel nem minosul a felhasznalo uj elofizetonek.Nekem oktober elejen jar le a 2eves huseg, telefont lemondom mivel nem hasznalom, es a 3990ft helyett 5700ft lesz a havi dij, de listaaron is boven megeri.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ACE-
addikt
válasz rocket #35837 üzenetére
Nálad akkor ez kissé árnyalt. Te akkor fizetsz 5700-at. 5700*24 = 136.800
Ha átmész UPC-hez, a legkisebb elkötelezettség nélküli csomagba, akkor ugyan 3 hónapig kisebb TV csomagod lenne, és csak 60/6-os neted lenne, ott kifizetnél 3x9000-et, viszont utána okoscsomaggal már csak 4720-at. 3*9000+4720*21 =126.120. Nálad már csak 10ezer Ft a különbözet. És ha valóban van átfedés a bekötések között, akkor ez kicsivel még kevesebb lehet, de akkor is nyersz. Ehhez 3 hónapra kell feláldozni, hogy kisebb TV csatornád és kisebb sebességed lesz.
Akinek nem éri meg annak jó a határozatlan. Mint mondtam sem TVbuzi nem vagyok sem sebesség, ezért én tudom hiányolni 3 hónapra 20ezer nettó "bevételért"...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
DonMaster
addikt
[moderálva] 20e 2év alalt vicc, te kb az vagy ha ezt nézzük, aki meg vesz egy 100e ft-os kocsit mert az ha 5-évig is használo akkor 1x sporoltál 1-2milio-t , jah igen de hol az a pénz?
értem én, hogy 20e kijön neked elméletileg az ide oda ugrálással, meg hogy nem vagy tv buzi meg torent huszár sem, bár ha ezek nem vagy akkor mindig tv az inygen van avval 2év alalt 24x 3000ft-ot sporolsz, és akkor csak a net van listán digitöl max a 200ft-os telefonnal, az 2900ft/ho net tv telefon, listaáron!.
és te diginél "184.800ft-ot fieztnél simán listaáron 500-as netel" 2év alalt, nah most ha nem a legkisebb ent hanem 500-as listaáral számolom, 4700ft/ho*24 = 112800FT/2évupc-s változod 160.860.FT/2év
nah szoval mond azt , hogy nem szeretem a te pénztárcádat most sporoltam neked 2év-alalt 48060FT-ot .
ezért már emg éri. és ezt mind lista áron tettem, 48ezer FT 2év alalt az 10 év alalt, már 240e FT .látod. még hoyg ellenség. neked sporolok.[ Módosította: radi8tor ]
-
rocket
nagyúr
Annak koszonhetoen, hogy a DIGI kedvezmenyeinek igenybevetelere megvoltak a kiskapuk a meglevo elofizetoknek az elmult kb. 75 honapbol (akkor indult eloszor huseg akcio) 48 honapot (2x1 es 1x2 ev) huseg alatt toltottem.
A masodik egy eves huseg akcio nem emlekszem melyik volt, az elso egy evesnel 8400forintot , a 2 evesnel 41040 forintot sporoltam, mara mar a meglevo elofizetoknek levo kiskapukbol, kis lyukak lettek , szamomra par ezer forintert nem opcio a szolgaltato valtosdi.
Tobbi szolgaltatobol kiindulva az is csoda, hogy ennyiszer igenybe tudtam venni kedvezmenyt, mint meglevo elofizeto.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ACE-
addikt
válasz DonMaster #35839 üzenetére
Akkor gyk. átfogalmazom. Nem vagyok annyira TV, vagy torrent huszár, hogy ne bírjam ki 20ezerért 3 hónapig lassabb sebességgel és kevesebb csatornával. Komprende? Remélem a moderátorok most is figyelnek és osztják a figyelmeztetéseket...
-
addikt
Akkor ez most pénzügyi tanácsadó topik amúgy?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Rav8472
újonc
Sziasztok!
Kérlek adjatok tanácsot mit próbáljak még ki az alábbi esetben.
A héten bekötésre került az 1000/200-as net, szépen bekötögettem/beállítottam mindent, amit a digis nem csinált meg, pedig egyből kiderült volna a baki. Megy is a net, de megközelítőleg sem 1000Mbps, persze nem is vártam, hogy annyi lesz, de azért egy 6-700-at reméltem. A speedteszt és digi saját mérője szerint 130mbps… gondoltam megnézem mi van ha nem kötöm közbe a routerem, lett is 600+mbps, szóval ez már jó is lenne. DE az az ONT (zte zxa10 f625g) amit adtak, sajna nem wifis, ezért kell a routerem (linksys e4200), visszakötöm megint lassú, frissítettem volna a hálókártya drivert, de a legfrissebb van fent, néztem, milyen kábeleim vannak, de mind cat5e, tehát ezek is jók elvileg. A router minden portján a gigabit világít és a win is gigabitesnek lát mindent. Gondoltam akkor állítgatom a QoS-t (máshol olvastam hogy talán segít), semmi hatása, ok akkor firmware frissítés, frissítés után még lassabb lett már csak 80mbps. Több fórumot is olvastam, de kb csak annyit szűrtem le, hogy az e4200 nem igazán használható gigabites routernek, megoldást nem találtam. Erősen gondolkodom, hogy lecserélem, de nagyon gáz, hogy egy anno 40eFt-os cisco álnéven futó kütyü nem képes arra amire való és kétlem, hogy 4 évesen már lejárt volna a „szavatossága”, biztos én nézek be valamit.
Tud valaki valamit javasolni, hogy mit próbáljak még átállítani/beállítani? Ha kiderülne, hogy én vagyok a béna és valamit nem állítottam be, akkor azt a köv routernél is benézném, és kidobnák újabb 30-40eFtot, de talán Ti megvilágosítotok. -
worxland
addikt
válasz Rav8472 #35845 üzenetére
Ennyit tud a router-ed, 4 éve a fene se gondolta, hogy otthonra adnak bagóért gigabitet.
Ajánlás a lap tetején, hogy miket érdemes vásárolni helyette (jó hír, hogy 14-ért is van rendes gigabites router, 16-ért pedig van dual band-es is).''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Multibit
nagyúr
biztos én nézek be valamit
Igen, te nézel be valamit. Azaz, te is (meg még nagyon sokan, akik azt hiszik, hogy a gigás portok, egyben gigabites WAN -> LAN, LAN -> WAN képességet jelentenek).nagyon gáz, hogy egy anno 40eFt-os cisco álnéven futó kütyü nem képes arra amire való
Dehogynem képes! LAN-on belül hozza a gigabites sebességet! Az lenne a gáz, ha gigás WAN-LAN (LAN-WAN) sebességet ígértek volna vele kapcsolatban és azt nem teljesítené. De ilyet nem ígért senki.szerk:
Mellesleg a tesztek szerint úgy 230-250 Mbps-t kéne teljesítenie. Persze a te esetedben (1 Gbps net csomaghoz) még ez is harmatos.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
vegyél új routert..TL 1043 V2/V3 vagy ha kell az 5GHz akkor TL 3600 ill. bizonyos Asus fajták
ezek már bizonyítottak, beváltak a Digilan 1000-es netén nincs gond velük és egyik sem 30-40Kviszont ha 4 év múlva 2000-es net lesz esetleg, ne tedd fel újra a kérdést mit néztél be. nem lesz egyik sem jó hozzá.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest