Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezd kikupálódni ez a Nord széria, ez mér ígéretes ajánlat, jó hardverrel.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Garzonrobot
kezdő
Néztem a launch eventet. Kamera tesztre kíváncsi leszek, elvileg lytia lett, nem imx 882, de az adatok alapján 600-as Persze a 355-ös barátom ott figyel továbbra is...
-
ghiottone
nagyúr
Jó az irány a szoftveres támogatással.
A főkameraszenzor maradhatott volna az, ami a Nord 3-ban volt, azaz imx890-es, vagyis rebrandelve lyt-701. + egy jobb ultraszéles és persze olcsóbb nyitóár.Garzonrobot: a lyt-600 lett az imx882-es rebrandelve. forrás
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
N.Trógerson
csendes tag
válasz Garzonrobot #2 üzenetére
Ott van házon belül a Realme GT 6T- ugyanez a hardver.
Poco F6-nál ugyanez a kamera set a CPU/GPU kicsivel erősebb... -
Garzonrobot
kezdő
Engem simán atb*sznak a rebranddel, nem követem annyira köszi a felvilágosítást.
Egyetértek egyébként, bár a pénzt még ki is fizettem volna ajándék fülessel ha jobb kameraszett van benne. 5. Android után úgyis lassulna, a 4+2 év jó húzás.
+ A design téren a véleményem változatlan, kicsit kínai hatású.
-
Garzonrobot
kezdő
válasz N.Trógerson #5 üzenetére
Kamera szoftver is ugyanaz lehet a realme-vel?
-
hdavid1
tag
Az IMX355 egyébként szerintem meglepően jól teljesít pl. az OnePlus 12R-ben. Éjszaka is jó fotókat csinál.
-
N.Trógerson
csendes tag
válasz Garzonrobot #7 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem. Mert a Realme-n az indiai tesztek alapján a video stabi 4K 60fps-nél nagyon gatya. Gatyább mint a Poco F6on...
-
ShiberMonkey
senior tag
Ez a telefon nagyon jó lett. Külön köszönet a Oneplusnak az alu designért (kicsit HTC-re emlékeztet). Amúgy Gsmarena letesztelte màr és a kamera is jó lett. Jobb mind a Nord 3-ban volt. Vàrok még a vàsàrlàssal mert kívàncsi vagyok lesz-e Sony 5 VI 21:9-es képarànnyal, ha igen akkor Sony lesz ha nem akkor Oneplus.
[ Szerkesztve ]
-
N.Trógerson
csendes tag
válasz ShiberMonkey #10 üzenetére
Barátom, kössz megnéztem a tesztet. A Nord 3 után itt sincs semmilyen video stabilizásálás 4K-ban?????
BUKTA!!!!
Akit érdekel: [link]
(Kamera 4K videó stabi teszt az 5:58 -nál)[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Jó!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz N.Trógerson #11 üzenetére
Van "Ultra Steady mode" de akkor nincs 4K sajna
Mondjuk ha téged a videozàs érdekel, akkor teljesen jogos hogy kuka a készülék. -
margithid
veterán
Ezt akartam venni, de végülis egy xiaomi 13t-t vettem.
Frissítés téren dicséretes a oneplus, de xiaomi is rendben van e téren. 4 ev után ugyis cseréli az ember. -
judas13
addikt
Nem látnám nem hinném el! Durva!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Usgyi
aktív tag
Nem meglepő, egyre többen vállalják be a hosszabb szoftveres támogatást, lassan a többieknek is menni kell utánuk.
Ez legalább egy jó irány, feltéve ha a frissítésekkel javítani is tudnak a készülékeken és nemcsak újabb bugokat okoznak veleSamsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
janeszgol
félisten
Ez krva gáz. Néhány gyártó egyszerűen nem látja a piacot.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz N.Trógerson #17 üzenetére
Igen így ott.
Amúgy nekem most így elsőre a Huawei Ascend és előtte az LG Viewty telóm volt fémből. Valszeg voltak mások is csak most ez jut eszembe.
Nagyon más érzés volt használni őket, mint most a műanyag vegan szarokat vagy akár a zsírmágnes üveget"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Bibby
addikt
Oneplus 3 volt a kedvenc telefonom mind közül, a fém házával, szóval tetszik. Viszont azt írták hogy olyan csúszós mint egy szappan.
Ελευθερια η θανατος
-
mhydas99
aktív tag
Imadom hogy fem unibody bar en a fem-uveg kombot szeretem amit a Huawei hozott be anno aztan a Google rakapott mint tyuk a takonyra. Azok nagyon szepek voltak foleg a P9. De itt azert kar hogy ez is egy batar lett. Ha megcsinaltak volna mondjuk 6.3 huvelykesre akkor azt mondom kiraly, meg ha az akksi csak 5000 mAh lett volna is ugy...
-
judas13
addikt
Imadom hogy fem unibody bar en a fem-uveg kombot szeretem amit a Huawei hozott be
Ez nem rémlett, hogy ő hozta be.
De bárhogyis mindig jó emlékeim vannak a Ascend P6-om kapcsán. Tok nélkül használtam végig. Mikro karcok lettek rajta így nyilván.. De jó volt azt a vékony fémet kézbe venni, és tartani."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Norby86
őstag
válasz N.Trógerson #17 üzenetére
Kiszemeltem ezt a készüléket, de a kamera teszten ez a rázkódás baromira zavar. Gcam ezt mennyire oldja meg? Van esetleg tapasztalat, vagy videó erről?
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Eléggé halott ez a topik... Vásárolt már valaki ilyen készüléket, aki teszteli rendszeresen? Kíváncsi lennék a kamerát javították e hogy 4k-ba is legyen stabilizálva a videó. Üzemidőről mit tudtok mondani? Továbbá jelenleg honnan lehet a legolcsóbban beszerezni?
Kicsit off, de néztem az Oppo find x7 ultra telefont is (ami kb házon belüli telefon, hiszen majdnem egyezik a rendszer), de az ára nekem "ultra" magas, ezért is a Nord 4 felé billen a mérleg + pont a sík képernyő. Igaz az Oppo, kamerában brutál... de 320 ezret nem adok érte.-Norbi-
-
Norby86
őstag
Köszi a tippet, megnéztem, de nekem 579 dollárt ír, az meg szintén 208 ezer ft, mint ha töltővel a gyártó oldaláról venném. Igaz itt a Gshopperen a 16 Gb verzió annyi, viszont töltőt nem ír hozzá. Vagy nálad mennyiért van fent a Gshopperen?
Annak nagyon örülök hogy a 4k videózás megoldott lett. Szerintem nem kérdés akkor hogy ezt a telefont választom. Végre nem üveg hátlap és sík képernyő és kiemelkedő üzemidő, ez alapból megnyerte a tetszésem, csak a videózás miatt húztam a szám, de most már nem. (Gondolom itt is lehet bootloadert nyitni mint a többi OnePlus telónál, ugye?)
-Norbi-
-
N.Trógerson
csendes tag
-
Norby86
őstag
válasz N.Trógerson #34 üzenetére
Közben adtak infót a gshopperel kapcsolatban hogy ott kuponnal nagyon jó vétel ez a Nord 4 telefon most, így lecsaptam rá. 167 ezer ft volt ajándék gyári töltővel és Oneplus buds 3 fülessel. Garancia nem úgy van hogy az Oneplus alapból garanciáztatja ha baj van? Mert nekem jelenleg 8T-m van, előtte sima 8 volt amit gariztatnom kellett, és anno azt a telefont sem idehaza vásároltam és még nem is a gyártó oldalán, mégis simán kiküldtem gariba és megcsinálták. (Igaz ez jó 2-3 éve volt)
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz N.Trógerson #36 üzenetére
A ROM cserét hogy érted? Főzött romot nem rakok rá, gyárin maradok, amit frissítek. persze nyitok bootloadert, bármikor be tudom zárni, rootot is tudom törölni, a gyári romot is újra tudom telepíteni teljes csomagként. Anno én Global rommal kaptam a 8T-m, aztán rátettem EU-s romot, úgy ment gariba, nem problémáztak rajta.
-Norbi-
-
Square5639
újonc
Akkor ezek szerint te a bundle -t rendelted, abban viszont csa 12/256 van, nem pedig 16/512 (egyebkent ennek az arat lattad 579-ert) En azt rendeltem, de mukodott a gshopper100 rabbat, igy 479 volt. Aztan persze lehet, h. majd problemaznak :-) A tiedet feladtak mar ? Kivancsi vagyok, mennyi ideig tart most a dispatch, a multkor en megszivtam (oneplus 12 16/1T), majdnem 3 het volt. Siman behazudjak, h. raktaron van :-) Aztan meg egy het es egy pici, de vegul megjott es minden ok (igy gyakorlatilag 1 honap lett a mutatvany). Elvileg ezek EU verziok, nem a rom GLOBAL. Erre is kivancsi leszek :-)
-
Norby86
őstag
válasz Square5639 #39 üzenetére
Igen, valószínűleg azt rendeltem, de nekem 12/256 bőven elég a mostani 8 GB ram után. Igazából most sem volt gondom a ram mennyiséggel, elég volt ez is, szóval a 12 ki fog szolgálni. Dollárba nem tudom mennyiért vettem, forintba 167.430 volt ha jól rémlik. Ugye ehhez jár a az ajándék füles és a töltő is. Nekem feladták már, sőt megérkezett Budapestre tegnap előtt, de azóta nem történt változás. Gondolom a héten kézbe kapom így olyan 10-12 nap alatt itt is lesz nálam. Jó lenne ha EU verziót küldenének. Kíváncsian várom én is, meg hogy milyen rom lesz rajta.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Megjött a Nord 4 telefonom Global rommal. Már is van egy gondom, a windows 10-hez nem csatlakozik kábelen. Azt írja a gép hogy MTP USB-eszköz. De nem jelenik meg mint meghajtó. Másnál is volt ilyen gond esetleg?
-Norbi-
-
ginola
addikt
Amikor bedugod az usb csatlakozót a laptopba, akkor megjelenik egy felugró ablak ott menj a nyilra és válaszd a fájl átvitele opciót, utána már jó lesz!
Ugyanis alap beállítása az, hogy töltés!Szoftver CPH2663_14.1.0.320(EX01)
Valaki elmagyaráznál mi a különbség az eu és a globál rom között. Melyik a stabilabb, melyiket érdemes használni?[ Szerkesztve ]
-
Square5639
újonc
Ha jól ertelmezem Nord 4 tekintetében csak IN és Global létezik (legalabbis en ezt latom). Alias 2661 IN és 2663 GLO. Tehát a GlO az EU és az NA is egyben. Sajna a oneplus allandoan varial evvel (Es persze ez a OOS resze, de hasonlo a kinai resze is ami meg a ColorOS). Egyebkent pont ma adtak ki a 14.1.0.401-et, de egyelore csak IN verzioban -> CPH2661_14.1.0.401(EX01) https://community.oneplus.com/thread/1671868842831249414
Az eddigi trend alapjan, egy par nap(het) mulva jon a GLO verzio is. Eloszor mindig Indiaba toljak ki, aztan jon a tobbi.[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz Square5639 #44 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat!
Ez még csak a második OnePlus telefonom. Sajnos annyira nem vagyok képben ezzel kapcsolatban! -
Norby86
őstag
Megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Square5639: Kiválasztottam igen, ennyit azért én is tudok. Nem az volt a gond, hanem valószínűleg a jelenlegi OnePlus 8T driveremmel össze akad a számítógépen a Nord 4 driver. Anyám gépére rákötöttem, simán láttam a belső tárhelyet, csak az én gépemen szórakozik. Jelenlegi szoftver verzióm: CPH2663_14.1.0.320(EX01). Hozzáteszem lenne rá frissebb 14.1.0.330 is, de az a rom állítólag hibás, az akkut nagyon meríti, szóval arra nem frissítek. Remélem ez a 401-es végű rom majd megoldja az akku merülési problémákat, mert akkor arra majd lefrissítem a készüléket. Amúgy van Eu is nem csak GLO. De nagyon hülyén van számozva... Igazából egyforma a szoftver verzió kiadása, de az EU-s mérete 8 MB-al nagyobb és próbáltam helyi telepítésként az EU romot feltelepíteni, azt írta nem támogatott, míg a Global romot simán újra telepítené helyi telepítésként ha akarnám. Sajnos Global rommal küldték a telefonom, van rajta pár "szemét". Ilyen bubble akármi játék, linkedin, aliexpress app...
Most megpróbálom rootolni, aztán ha az megvan, belakom.
Ginola: Különbség annyi a Global és az EU rom között hogy az EU romban nincs ennyi plusz app, plusz vannak adatvédelmi irányelvek amiknek meg kell feleljen. Én EU-t remélem feltudom majd tenni egy következő frissítéssel, feltéve ha fent lesz zipként a rom.-Norbi-
-
Square5639
újonc
Te hol talaltal hozza EU romot ? az is cph2663 ? Lokalban a full OTA-t probaltad ugye nem az inkrementalt ? Ugyan azt a verzios Glo/EU-t probaltad egymasra ? Onplus 12-nel nekem mukodott igy a GLO/EU atalakitas. Viszont ahogy olvastam, volt olyan akinek csak ugy mukodott, hogy a regebbi GLO-t frissitette uj EU-ra, tehat nem hagyta a regebbi GLO-t ujabbra frissulni. Magyaran szolva egy verzioval regebbi global-bol lett legfrissebb EU. Es persze mindezt ugy kell csinalni, h. atvered a lokal updatet ;-) Letoltod mind a ketto eu/glo legujjabbat, persze egyforma veziot. Elkezded avval telepiteni ami jelenleg van (jelen esetben glo legujabb) csak addig engede el amíg ellenorzi, es nem nyomsz ra a kicsomagolasra. Atnevezed a glo-t arra amire akarod. Az eu-t pedig atnevezed arra, ami eredetileg a glo volt. Utana viszed vegig a processzt, kucsomagolas es install.
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz Square5639 #47 üzenetére
Mi a különbség a kettő rom között? Melyik ajánlottabb?
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Itt van a Global meg az EU és az Indiai rom is. [link] Igaz nem a legfrissebbek, mert jött azóta frissítés, de azt nem ajánlott feltenni mert az akkut hamar lemeríti. Majd valahogy megoldom az átállást amúgy, az legyen a legkisebb gond. A nagyobb gondom hogy nem ismeri fel az AMD számítógépem a telefont. Anyám gépén ami inteles, simán felismeri (igaz a bootloadert ott sem tudtam kinyitni), de az én gépemen fel sem ismeri. Eszközkezelőben az van hogy MTP USB-eszköz és egy felkiáltójel. Drivert is feltettem pedig, de semmi. Elég nagy gondba vagyok így és igazából segítséget sem tudom kitől kérjek.
-Norbi-
-
ginola
addikt
Erről az EU rom cseréről hol találok pontos leírást, hogy mit és hogyan? Lépésről lépésre, mint egy 5 éves gyereknek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen