Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz eisento #2452 üzenetére

    Nem érted látom :(

    Lényege pedig baromi egyszerű, nem az én megosztásaimat kéne hogy védje a digi...hanem hogy elkülönítse a lépcsőházban lévő embereket egymástól, és mindenkit védjen...oké hogy digi lan, de attól még a digi nyugodtan megcsinálhatná, hogy egymást ne lássák az emberek a "hálózaton". Vagyunk digi neten 6n a lépcsőházban, és látom mindenki megosztását, és gépét...ez sztem nem normális dolog hiába digi LAN. Túlképp ezzel a digi sárba tiporja a személyiségi jogokat, mert sok a hülye ember, és látom hogy pl a szomszéd milyen szenny pornót osztott meg véletlenül....amihez nekem kb semmi közöm...csak ő még nálam is kezdőbb, és nem tudja ő se hogy miket állítson ha nincs routere (nekem router konfigolás most lett kész, és wifi is le van védve mac-kel és wpa2 jelszóval :K )

    Egyébként kérlek küldjetek egy program nevet amit használhatok sima megosztáshoz, mert amit én használok winXP-t ott akárhogy nézem/keresem nincs olyan a megosztásnál, hogy jelszó vagy olvasó/író/törlő/módosító jogok...egyszerűen van teljes megosztás (írás+törlés is) vagy csak olvasható (csak olvasás) ... az állandó lehülyézés helyett inkább segítenél! Sokkal előrébb lennék, és nem is lenne bennem ilyen mértékű ellenszenv irántad :)

    szerk.: most próbálom FTPt csinálni gépemből, hogy bnőm használhassa vinyómat otthonról, így nem kell mindent 2x letölteni, meg neki is több helye lesz. Router pedig kezeli http://dyndns.org/-ot viszont MÉG nem sikerült működésre bírnom az általam használt tök alap, tök egyszerű Home Ftp Server nevű progival, így ha van más, jól használható program erre azt se tartsátok magatokban :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák