Új hozzászólás Aktív témák

  • kisbalazs83

    aktív tag

    válasz ACE- #21754 üzenetére

    Nagy francokat állítódik be szerződéskötéskor központilag a sebesség...

    Júl24.-én kicserélték valamikor délelőtt a lécsőházban gigabitesre a switch-et.
    Júl25.-én délelőtt kaptam egy emailt hogy 48órán belül menjek szerződést kötni az 1000 csomagra. Aznap munka után bementem megkötni és 15nap-on belül vállalták a szolgáltatás biztosítását (ami holnap után jár le).
    Mondom biztos hamar meg lesz mert telefon nincs csak internet a DIGI-től, szóval +kábelezni nem kell (CAT5E) és a switch is már gigabites. Állítsák át a központban aztán mehet.

    Gondoltam ma bemegyek megkérdezni:
    -mégis mikorra várható az 1000-res net indítása, mert 2 nap múlva lejár a 15napos határidő?
    ÜFSZ: ezt én nem tudom megmondani, de ha akarja felhívhatom a szervizes kollégát.
    -igen, az jó lenne (ha már vártam egy órát hogy feltehessem ezt a kérdést)
    ÜFSZ a szervizessel telefonál: nekünk nem mondta senki hogy csináljunk munkalapot és különben is nincs ilyet a gépben az 1000 csomagra. Nekünk X csak annyit mondott hogy a 48 órásokkal írassunk szerződést és a többi már nem a mi dolgunk. Hívd fel X-t és kérdezd meg tőle.
    ÜFSZ: egy kis türelmet kérek, utánanézünk, addig várjon.
    ÜFSZ a szervizessel: akkor csináljak egy felfelé internet munkalapot és ennyi? Hogy hányan lehettek eddig? Hát voltak jó páran az elmúlt hetek alatt. Azt mind csináljuk meg visszamenőleg? Hú...
    ÜFSZ: elnézését kérem, mi nem lettünk megfelelően tájékoztatva. Rögzítettem a munkalapot, de nem tudom hogy mikor tudnak menni a kollégák.

    Mondom nem igaz hogy ennyi ideig tart átállítani a felhasználóhoz tartozó sebességet. Szóval ha nem szánom rá magam hogy bemenjek érdeklődni, akkor várhattam volna hogy megemeljék az internet sebességet. Ja és ezek szerint mindenképpen kijönnek a szervizesek.

    [ Szerkesztve ]

    65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

Új hozzászólás Aktív témák