Új hozzászólás Aktív témák

  • naplemente

    csendes tag

    Sziasztok! Egy napja kínlódok már ezzel, hajnali 5 van és ott tartok, hogy feladtam; egy Linksys E1500-as routert szerettem volna a digivel együttműködésre bírni, és ma jár le a 3. nap, amikor még visszavihetem (edigital).

    Net van, a probléma az, hogy időközönként (ami beüzemeléskor még 1-2 óra volt, most már csak 5-30 perc!) elengedi a kapcsolatot néhány másodpercre, majd újratárcsáz. Pont elég arra, hogy online játék/Skype disconnecteljen = használhatatlan az egész. Eddig router nélkül üzemelt, szakadás 0, a készülékben lesz a hiba. Háromszor beszéltem a Linksys ügyfélszolgálattal livechat-en, rengeteg különböző beállítást mondtak (aláírom, legalább nem azzal traktáltak, hogy "be van-e dugva a kábel a routerbe?", de egyik se használt, végül csak az MTU lett átállítva 1300-ra, minden más factory default.

    Kérdés: képes-e egyáltalán ez a router a digivel együttműködni? Az E-szériára nem találtam semmi hivatkozást. Ha igen, hogyan?
    Ha nem, mit ajánlotok helyette, kb. ebben az árkategóriában (10-15k), ami hétszentség, hogy működik a digivel, lehetőleg gyári firmware-rel? Egy asztali gép (ethernet), egy telefon (wifi) és egy laptop (wifi) használná, ebből max. 2 egyszerre (telefon + valamelyik gép). A net 20/10, ha azt kihasználja, nekem elég.

    Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák